![]() |
|
Сакам да ти кажам... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 310311312313314 346> |
Автор | |
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sdtk...
...Say nighty-night and kiss me
Just hold me tight and tell me you'll miss me While I'm alone and blue as can be Dream a little dream of me... ![]() |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
...е сега се кажа!. ај уште еднаш...може и на турски,цел балкан да те разбере. |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
турски???
ја појма немам од турскиот...скарана сум со тупаџиските серии...може инаку ќе го поднаучев јазикот
![]() |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
убаво од тебе!. така треба.... |
|
|
|
![]() |
|
viktorija123 ![]() Сениор ![]() ![]() Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
... jas sum ona shto ti treba, ne ona- shto go barash
![]() |
|
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
![]() веднаш да одиш да си платиш сметките
![]() |
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Сдтк ....
.......Твојата насмевка ме насмевнува и мене , твојата среќа е и моја среќа , кога ти уживаш уживам и јас ....
![]() ![]() |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Јас немам кому што да кажам
![]() |
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
![]() |
|
..ти си посебна..знам јас!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
сдтк....знам дека не ти е лесно...
![]() |
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
![]() |
|
Anita1 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Март.2012 Статус: Офлајн Поени: 898 |
sdtk...nishto
![]() |
|
jas sum jas....
|
|
![]() |
|
Anita1 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Март.2012 Статус: Офлајн Поени: 898 |
sdtk...razbrav sega....
![]() |
|
jas sum jas....
|
|
![]() |
|
paton ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Август.2011 Статус: Офлајн Поени: 789 |
Сакам да ти кажам...партали ќе те направам.........
|
|
![]() |
|
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
сдтк....
![]() |
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 310311312313314 346> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |