![]() |
|
Способни ли сте да убиете? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 111213 |
Автор | |
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Се разбира дека нема да стоиме со скрстени раце во вакви ектстремни ситуации. ![]() |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
![]() |
|
abnormalen ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 05.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 168 |
па ако е прашањето јас или тој( или таа) тогаш..........се знае кој ке биде!
![]() |
|
Gluposta e najneobična od site bolesti - od nea NE pati bolniot tuku, SITE OSTANATI!
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
како што немам пари да платам некој да заврши работа..мислам дека и судија и "убица" можам да бидам.
само долг е списокот....не ми гине 100 ![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
Hedonistka ![]() Сениор ![]() ![]() Shapeshifter Регистриран: 17.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 282 |
Sekoj moze da ubie..dovolno e da se izleze od svojata koza i da se dade volja na racete..sepak mozes da ubies nekogo psihicki i fizicki...Jas bi ubila nekoj no samo psihicki fizicki ne sum dovolno silna no ako bi bila sigurno bi ubila nekoj sto navistina go zasluzuva toa..do sega nema takov ama ne se znae ![]() |
|
If you are reading this, get a life!
|
|
![]() |
|
vanesa ![]() Сениор ![]() Регистриран: 19.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1588 |
...patem otkriv i deka sum sposobna da go ubijam cel svet...arno se zakochiv na vreme
![]() |
|
![]() |
|
op12eh ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Април.2011 Статус: Офлајн Поени: 242 |
posposoben od mene nema
|
|
![]() |
|
Vojvotka ![]() Нов член ![]() Регистриран: 02.Септември.2011 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Да!!
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
edinstveno zakonot ....me sprechuva!
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Гаргамел ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2011 Статус: Офлајн Поени: 81 |
da da sposoben sum kolku petli pilinja imam zaklano prasinja telinja sposoben sum za ubivanje a uste nemam najdeno strumfcinja
|
|
![]() |
|
paton ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Август.2011 Статус: Офлајн Поени: 789 |
eve se osposobuvam........
|
|
![]() |
|
goran-twin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Јануари.2012 Статус: Офлајн Поени: 385 |
Ако е по правда,во неопходна ситуација и со вера божја би можел.На пример дури размислувам ако повторно се случи некој воен конфликт со албанците муслимани да се пријавам доброволец во војската и да одам во првите борбени редови.
|
|
![]() |
|
FosterThePeople ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Декември.2011 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1147 |
Би убил само во самоодбрана...иако сепак кабаетот пак би бил врз мене тука во нашата држава.
|
|
I just wanna feel real love.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 111213 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |