|
Г Е Ј ЉУБОВ |
Внеси реплика | страница <123> |
Автор | ||
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Зошто? Мојата љубов е поневредна?
|
||
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
||
Anita1
Сениор Регистриран: 27.Март.2012 Статус: Офлајн Поени: 898 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
....
|
||
jas sum jas....
|
||
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Тоа беше љубов помеѓу две геј особи. Нема љубовта да ја наречам геј само затоа што ние две особи бевме и си останавје геј. Бевме срамежливи и тоа дооооста, ама имаше повеќе од искри меѓу нас две. Беше сведено на пријателство, ама нешто сосема поинакво се жареше меѓу нас.... само што немавме храброст да бидеме поотворени... иако она беше доста поотворена, ама јас затоа што не верував дека некој може да ме сака со подруги очи ги читав знаците
Не, сигурно не ми помогна во тоа да си ја откријам женственоста, јас да си бидам искрена и не сум особено нешто многу женствена да падне човек во несвест се чувствував јас - јас, она се чувствуваше слободна покрај мене исто.. и двете си ги потхранувавме потенцијалите кои ни беа затрупани од икс причини и им се дивевме. Јас поинаку гледам на љубовта, не како геј, не зборам за специјална геј љубов, туку како едно девојче истрауматизирано и кое има проблеми со сопствената сексуалност... јас сум настроена многу заштитнички.. не да угушам некого у стилот кој те пипна! Ама да ја гушнам кога е повредена, да ја заштитам кога и треба тоа да и бидам сила кога ќе е кревка. Не знам како да го опишам ова.. така и се понашам всушност. Вокабуларот ми е како да ќе земам сега да потепам све живо, а усвари еден шамар да ми залепи некој најверојатно ќе се искинам плачејќи.. ама тогаш октрив дека за особата што ми значи можам да и дадам многу - скоро се - од моите сознанија за да ја видам насмеана. Тогаш научив колку можам да сторам за некој што ми значи. Јас во животот бев и премногу камен.. девојчево ме смекна со нејзината природа.. А за еротичноста? Па си замислував како ја гушкам и си лежиме заедно, како гледаме филмови (јбг, филмохолик беше), би слушале музика... и во оние детали не би навлагала баш де.. ама ги имаше И нека не биде ова наречено љубов, нека го нарече кој како сака... но тогаш за нејзе имав навистина силни чувства, а и ден денес знае ете вака да ми исплива во сеќавање од ич никаде и да ми ги разлета пеперуткиве во стомачево. Таа девојка заслужува да најде некоја што ќе ја направи среќна... и да ја научи да се сака себеси |
||
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ОК, дали е тоа Љубов, пријателство, помош или е некаква специјална геј-љубов ?
Дали тоа што ти помогнала да ја откриеш женственоста во себе, за твојата еротичност и сексуалност со сето оноа што тоа може да ти даде од твојата материјална експресија, значи дека била некаква посебна геј-љубов ? На знам, само прашувам... |
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Хммм... љубов Беше толку тоа платонски, но и толку силно што и ден денес кога ќе се сетам ми леткаат пеперутки во мешево хихихихи. Јбг, и двете бевме премногу срамежливи, две месечинки. Се сеќавам колку леткаа искри наоколу... ехх да сум сега тогаш. И да не се бламирам на колку глуп начин изгубив контакт, мада ок, тоа беше и периодот кога ја изгубив мајка ми па немав појма што правам по ѓаволите.. не знаев дека ќе ми фали толку многу. Знам дека тогаш сакав, знам дека тогаш бев вљубена и се радував на секоја порака, видување.. муабет. Ме научи на многу нешта.. и се што сакам сега.. е да ја видам барем уште еднаш и да и речам благодарам.. благодарам - затоа што за мене беше и повеќе од доволно што некој искрено ми верува. И ќе ја сакам уште долго, уште долго ќе си ја носам таа месечинка во срцево.
|
||
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
....nishto ne pishuvam vekje,...tuka!
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас кажав, темава ќе оди под клуч.
Или дискутирајте за геј љубовта или не пишувајте ништо. И повторно ќе напоменам... На форумов нема да толерирам навреди и психолошки профили на членовите. Без разлика дали е за Емил, Новак, брза или некој сосема друг. Тоа да ви е јасно. |
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
да си збори што сака за мене .исто како и ти .може да ме навредувате колку си сакате .Нема да ви замерам .Уживајте.Гајле ми е што мислите на мене .
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...kako beshe ona:...koj se kara , ...najmnogu se ...saka!
|
||
||
Anita1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne go provocirame samo realno i trezveno razmisluvame
|
||
jas sum jas....
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Доста го првоциравте Настич ,оти сега ќе се уклучи и ќе ме навреди
|
||
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...a be...i raqzbirliva e ljubovta,
...ama , ''dupenjeto" megju dvajca mazi?! .......bljaaaaakkkkk!! ...kako shto vika ovaa nad mene! ...zarem ne moze ...platonski da se....ljubat?
|
||
||
Anita1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
llele gey ljubov brrrrrrrr bljak
gospod sozdal ljubov pomegju maz i zena ..i toa e toa |
||
jas sum jas....
|
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А каде тоа Новак? Оди пожали се во соодветната тема. Сигурен сум дека веќе не можело да прима...сандачето....партал го направивте. Но тоа е ваша работа. Не се сомневам дека имаш активно сандаче, само што 90% од активните на форумот ми пишаа преку 30 жалби за твоето однесување. Па ако мислиш дека е секси да се спушташ толку ниско, повели спушти се кај некои. Сигурно со радост ќе го прифатат тоа. Мнозинството не се согласува со тебе, а тоа е доволно некои екстремни коментари да ти бидат сокриени. Од тие 10% што останале сигурно 5% не те читаат, а 5% те поддржуваат. Напомена: Ако продолжиш да си ја расипуваш сопствената тема, ќе ја затворам.
|
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
Внеси реплика | страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |