|
Што прави оваа влада?! |
Внеси реплика | страница <1 137138139140141 200> |
Автор | ||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...samo i so niv ,....pak teshko da bidat tolku...iljadi !
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Апси ,апси...и сите ќе ги уапси!.Па дури велат.."и своите".Па нормално своите,што не оди во Тетово и Гостивар..или Чаир и Бутел!А можеби таму треба "другите" да ги апсат..."своите". Само кој ќе ни ја води државата...?. Се думам,да не е прифатен предлогот на еден наш форумџија од порано кој рече дека треба да увеземе ...нов народ!. |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
За некого мајка...
за некого маќеа... пониските "писмени" и "стручни" ешалони... поставени на раководни места во администрацијата... го понижуваат и газат човечкото достоинство... ги омаловажуваат подредените... некои се изживуваат... мобинг... знам дека такви луѓе и се потребни на власта... тие се лојални... тоа е нивниот врв... кога и како на друг начин ќе имаат важност... сигурно не според способностите... ова е единствениот начин... кодошење, интриги, игри, уништување на иновативноста, идејата... омраза, неколегијалност... некој ќе рече... зборуваш за државната дминистрација... да, така е... но и за сите оние кои имаат бизнис со државата... а 80% од економијата во државав се врти окулу власта... хорор бе луѓе... Изменето од којсумјас - 05.Април.2012 во 20:49 |
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...znachi...odkako gi pochna so ona jarboline so znaminja,...zdiv ne zemaa od ....gradenje,..uppss,
...grabanje sakav da kazam ! ...toa pravi !
|
||
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
тоа со знамињата беше добра поента .Беше убаво кога ставија Гоце и Даме ама после тоа заебаа работава ми беа ВМРО симпатилни во почетокот.Во последната година почти не зборувам со мојте другари ВМРОовци на фејсбук .Тоа не ми допаѓа .Сакам да си говорам со нив.
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ако се верува на информацијава, планира долгорочно за предвремени избори
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Трендо...абе ајде
уште он ми остана неполитизиран и критички фино настроен...не може Трендо,НИ-КА-КО!
|
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ќе вработат,да...ЌЕ...и после ќе донесат пак некој Моше Баум да го собере кајмакот од млекото за да си го поделат меѓусебе..пошто малку им се пари од патарини..скап живот...не стигаат пари...јбг...
|
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...ovaa vi vlada vekje napravi:
...ja otkri alhemichnata formula za pravenje ...''zlato'',... i taa ,glasi: .....gradi + kradi= i site ovci na broj + volcite siti ! ...kakov aladin be... |
||
||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Интересно...
ЦК НА ВМРО-ДПМНЕ РАСПРАВА ЗА КРИМИНАЛОТ ВО СВОИТЕ РЕДОВИима кај нас многу убави поговорки... една од нив е и следнава... подржи ми го копилево, да и се насмеам на копиљаркава... и знам дека некои ќе речат, ова нема врска со темата... ама видете... има, има... |
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
.....следам од она што го читам а богами и слушам од некои од вработените ама знам дека: -возниот парк е за никаде,и локомотиви и вагони.... -со 3 електрични и 10-на дизел локомотиви ..жив колапс. -без редовна меѓународна врска,без развој на индустријата...лошо им се пише. -ако пред некои 10-на години ОКТА ги покриваше,со цевководот дојдоа на ивица..не можат основен ремонт на возниот парк да направат,а не пак да поправат некоја линија...- Ама не е се така црно...се очекува реализација на проектот за поврзување на градот со Аеродромот со железничка врска,со трамвај (овој што треба да го вгнездат во Скопје)а можеби и со воз(дали ќе биде со Кенеди,Горбачов...)..и ќе ја има ...повторно. |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
http://www.plusinfo.mk/vest/39605/Antikorupcionerite-kje-gi-vodi-menagzer-po-turizam-koja-znae-angliski-za-dvojche
Антикорупционерите ќе ги води менаџер по туризам која знае англиски за двојчеЉубинка Корабоска, триесет и седумгодишната кичевчанка која е поставена за нова претседателка на Антикорупциската комисија има дипломирано како менаџер по туризам, а има работно искуство како координатор за маркетинг и продажба на станови. Корабоска која денеска е именувана на новата функција во своето ЦВ објавено на интернет страницата на Државната комисија за спречување на корупцијата (Антикорупциска комисија) вели дека делумно може да ги користи англискиот и рускиот јазик, има силни комуникациски и професионални вештини, а имала и добра способност за работа со други луѓе.
Ипресивно, нема што... пијаниците кај мене пред кооперација се покфалификувани од неа.... ама немаат добра способност за работа со други луѓе...и не се вмровци... |
||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Тогаш треба да постават некој кој има завршено антикорупцијски факултет и кој има одлично познавање на англискиот и рускиот јазик.
Штом тоа се неодбегливи пререквизити за справување со корупцијата и комуницирањето со македонските граѓани... тогаш друго решение нема. И тоа е проблемот што во Грција никако не можат да се справат со корупцијата и работата дојде до ова дереџе - с'е уште немаат востановено антикорупцијски универзитет и не можат да најдат личност која е флуентна на англиски и руски јазик. Ако македонската држава наскоро не направи нешто во таа насока очигледно е дека и нас ќе не снајде истата судбина. |
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
Zeksi71
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Многу читаш комуњарска пропаганда која секогаш имала две лица. Како и да ја свртиш секогаш на лице ќе биде и тоа е наводно единствената вистина!!!!! Овде им пречи претседател на антикорупциска која само делумно се служела со англиски и руски, а не им пречи кога промовираа дрогираш и пијаница за "државник" кој патем за странски јазици е тотална нула. Значи ако твоите пијаници пред кооперација се поквалификувани од неа, во споредба со бројот 1 на комуњарите се академици, доктори, нобеловци.
|
||
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
||
Внеси реплика | страница <1 137138139140141 200> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |