|
Брат или сестра? Или ниедно? |
Внеси реплика | страница <1 345 |
Автор | |
valentina-pp
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 198 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aj i jas da se pofalam..imam sestra so golema razlika pomala od mene ama minuvajki niz zivotov jasno mi e deka jas sum pomala a taa postara.Jas ja izrastiv,jas ja spasiv od davenje,jas i go podadov bebeto prva koga go rodi i sekogas jas prva vo se,zatoa i zetot veli...a da ja prasame sestra ti za ova hahahahahahaha E sega za nea.....taa e moe bogatstvo,moj bunar za site tajni,taa ucitel moj za moite izbrzani postapki,taa gordost moja,pisatel cii raskazi i pesni gi citam poveke pati,taa e ogledalo moe,neze mozam da i umram na race mirno..........i na kraj moram da kazam nesto..koga maz mi me prasuva vaka:Da se davime vo voda jas i sestra ti na kogo bi mu podala raka?bez dvoumenje na mojata ses!TE SAKAM,FALA STO TE IMAM!
|
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
imate li brat ili sestra ni samite ne ste svesni kolku ste bogati., ., brat brata ne rani ama teshko koj go nema .,.... sam ivo dobro i vo losho., sam na svoi pleki se ., .... e togash planinite se teshki ., a koga ke gi spodelish sepak se neshto polesni.,., ......................
|
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Хехе, Пајси, сакаш да ти го препишам мојот да те збогатам, да ти го наполнам кесето? Мојов е жив зијан, јбг.
|
|
pHp
Сениор Регистриран: 31.Август.2011 Локација: Rwanda Статус: Офлајн Поени: 1477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Имам брат 8 години постар, да ми е жив и здрав ЗАКОН ЧОВЕК, АБЕ КРАЉ
|
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
kingofkings
Нов член Регистриран: 10.Март.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 19 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Имам помал брат една година, се гордеам со него и не би го сменил за ништо... Понекогаш ме нервира но во одредени мери...
|
|
mariija
Сениор Регистриран: 01.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2459 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
imam i brat i sestri ..gi sakam site bezuslovno od se srce ne bi mozela da go zamislam zivotot bez niv
|
|
"If you talk to God you're religious. If God talks to you, you're psychotic."
|
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Otsekogash sakav da imam postar brat. Za zal moite roditeli edvaj mene me rodile, pa voopshto ne razmisluvale za vtoro dete na stari godini.
|
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
Имам сестра и можам да коментирам од тој аспект...
... мислам дека не е лошо човек да има брат или сестра. Не би тврдел дека е секогаш подобро бидејќи има секакви случаи во светов, но предноста ја давам на имање ... ... сега брат или сестра ? Мислам дека подобро е да се има од спротивниот пол, а не од сопствениот, бидејќи така имаме можност да научиме една димензија (различна од нашата) повеќе која инаку би ни била недостапна. |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
Milko01
Сениор Регистриран: 19.Март.2012 Статус: Офлајн Поени: 180 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас имам 5 браќа и 9 сестри.........
|
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еднаш го прочитав ова... Секогаш се прашувам, колку ли ќе ми беше поинаков животот да го имав
|
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мојот пример со брат ми е катастрофален. Воопшто не стоиме добро ниту пак ќе стоиме добро. Јас и он сме тотално два различни света кој што е буквално невозможно да искомуницираат на едно људско ниво.. и искрено многу ми е криво за тоа .. затоа што при имање го немам. Ова е само мое надоврзување на твојот пост, инаку познавам браќа и сестри кои си функционираат најокеј... ама ете, јас ја немав таа среќичка во животот.
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
Внеси реплика | страница <1 345 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |