IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мистерии и астрологија
  Активни теми Активни теми RSS - Хороскоп
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Хороскоп

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2122232425 157>
Автор
Порака
Dana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Март.2006
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 3018
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Август.2006 во 12:47
Skorpijata moze so podlos da gi osvoi lugeto, a lavot sam od sebe zraci. Aj, da ne se raspavame sega, se znae koj go vodi carstvoto..  
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
Кон врв
Mickey_k Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Јули.2006
Поени: 23
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mickey_k Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Август.2006 во 12:56
Не бе пак ти расправање скраја било... ај поплукај се!!!
Море... до сега ниеден лав не излегол на крај со мене живеам со лав дома и многу другари кои се лав па неможат да се справат со мене... и никогаш не доминирале... Сакам да ти кажам од икуство.
...does it worth livin'...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Август.2006 во 14:47
I don't think so.. Kaj mene e poinaku..
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
Кон врв
bejbi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Јули.2006
Поени: 193
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bejbi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Август.2006 во 15:13
Originally posted by Mickey_k Mickey_k напиша:

Еј ова хороскопов е страшен...
да се плашам сега дека некој ке ме убие...
Бејби а што си ти во хороскоп?
И дали знаеш натална да правиш?

Е па вака Mickey_k .... Водолија сум во хороскоп... најдобриот знак... и да не бидам пристрасна, ама ова го тврдат сите астролози... па што е и чудно - ова го имам мноогу пати слушнато од ЛАВ -астролог...
А за натална карта ми треба повеќе литература... а мислам дека има и програмчиња за таа работа... кои за жал ги немам...
Што значи - не знам да правам натална...
Вака од хоби читам... ме интересира... па затоа знам некои работи...

Кон врв
bejbi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Јули.2006
Поени: 193
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bejbi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Август.2006 во 15:24
Originally posted by Delfin Delfin напиша:

Vodolija / Strelec .........ako sum propustil 

Е па вака Delfin...Како прво...  спаѓаш во групата на најдобри астролошки знаци - Водолиите... шо да ти кажам... се’ најдобро... ... Интелегентни суштества... со сите во добри односи... човекољупци... а тоа што ти е стрелецот во подзнак - те прави авантурист... со спортски - немирен дух... желен за патувања... нови авантури и подвизи....
За сега О.К?
Пoздрав... bejbi...

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Август.2006 во 21:25
I, ne zaborajavaj, vodoliite se najinventivni vo sexot, prosto obozavaat da experimentiraat
Кон врв
bosab Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
the greatest legs in the world

Регистриран: 21.Јануари.2006
Поени: 11079
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bosab Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Август.2006 во 23:53
а нешто да кажевте за јарец подзнак девица
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Август.2006 во 00:05

Nema sto da se kaze, citaj:

Jarac (22.12. - 19.1.)
Konzervativni ste i bojite se rizika. Ne radite ba¹ mnogo jer ste lijeni. Nikad nije postojao Jarac koji je zbog neèeg bio znaèajan. Jarèevi bi trebali izbjegavati dugotrajno stajanje na jednom mjestu, s obzirom da pu¹taju korijenje i postaju stabla.

Кон врв
bosab Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
the greatest legs in the world

Регистриран: 21.Јануари.2006
Поени: 11079
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bosab Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Август.2006 во 17:11
е да пуштив корени на форумов
Кон врв
angelwings Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Мај.2005
Поени: 1927
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај angelwings Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Август.2006 во 17:20
bosab i ti imas rodenden na zima
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај angelwings Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Август.2006 во 17:30
Strijelac (22.11. - 21.12.)
Optimistièni ste i puni entuzijazma. Èesto se oslanjate na sreæu zato ¹to nemate talenta. Veæina Strijelaca su pijanci ili narkomani. Ljudi vam se smiju
Кон врв
engie Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Август.2005
Локација: Zimbabwe
Поени: 2775
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај engie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Август.2006 во 17:37
Ok za site kazavte, znae li nekoj togas nesto za devicite?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај angelwings Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Август.2006 во 17:41
Djevica (23.8. - 22.9.)
Vi ste logièan tip i mrzite nered. To cjepidlaèenje je muèno va¹im prijateljima. Hladni ste i neemocionalni i ponekad zaspite dok vodite ljubav. Djevice su dobri vozaèi autobusa.
Кон врв
engie Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Август.2005
Локација: Zimbabwe
Поени: 2775
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај engie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Август.2006 во 17:43
Znaev deka nema nisto dobro od ova da izleze,podobro ke bese da ne prasav
Znam deka sme losi.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2122232425 157>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.