|
Стихови кои посебно ви се допаѓаат |
Внеси реплика | страница <1 1314151617 19> |
Автор | |
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
AZRA-KAO I JUCER Ruke su mi bile slani pijesak |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
BiBi_G
Сениор СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 27.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 3175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Rođen pod sretnom zvezdom magičnom,
ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži -- triput pogadjaj. Neko nad nama vrši oglede. Hajde, usudi se i pogledaj u poglede, ovde je osmeh -- događaj. U šupak kosmosa smo upali. Mnogi su domobranci zauvek prolupali. Caruje virus apatije. Al' ti na mene stavi upitnik, pa rekni: dal' ti bata deluje k'o gubitnik? Ma nema šanse, šta ti je? Ja nisam luzer, o naprotiv, meni je osmeh lajt-motiv. Ja nisam luzer, ja imam nas, a za svet -- ko te pita? Ja nisam čedo proseka, mene ne vuče oseka. S tobom je tretman poseban, svaki je dan dolce vita, i svud je Hollywood... Namlatim mesečno šest maraka, bude za cipolku i frtalj kile čvaraka. Ološ mi veze ometa. Ali kad dođem kući, tu si ti. E, tu će tvrđavicu malo teže srušiti to im je izvan dometa. Ja nisam luzer, o naprotiv, meni je osmeh lajt-motiv. Ja nisam luzer, ja imam nas, a za svet -- ko te pita? Ja nisam čedo proseka, mene ne vuče oseka. S tobom je tretman poseban, svaki je dan dolce vita, i svud je Hollywood... Изменето од BiBi_G - 03.Април.2012 во 21:10 |
|
NO MATTER WHAT WILL HAPPEN I WILL ALWAYS SMILE! |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Unkle - When things explode...I saw my tears in your eyes You saw your fears in mine We watched it burn together Watched it burn together Burn yeah, burn watched it burn burn yeah burn... |
|
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тоше - Љубена
Вечерва повторно празна е постелава без твојата душо нежна прегратка, а болка в душава мир не ми дава, горам. Твојот лик ми краде сон од очиве откако си замина ти, љубена. Гори мојто срце в ноќва студена, сал за тебе збори, прости, кој што љуби душо може и да погреши. Ех, да можам ноќва би ја дал вселената повторно од твојте усни да се опијам, на гради да ти заспијам. Спомени ветровите ми носат, љубена, а јас ги молам душо и тебе да ми те донесат ноќва в мојата прегратка. Откако замина немам мир, љубена. |
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
BiBi_G
Сениор СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 27.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 3175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Marim ja...
Najbolje godine
ovog života mog, sjajne i rđave, samo su kliznule, k'o sila Dunava pod senkom Tvrđave. Godine lavova, vina i makova prošle su lagano, k'o carski poručnik, mlad i uobražen, sa svojom draganom. Al' marim ja, to su samo kapi vremena prosute k'o šaka semena po širokoj njivi Gospodnjoj. O, marim ja! Gde su sada davni nemiri, razigrani beli leptiri, dani zvezda poklonjeni njoj, zauvek? Veliki datumi, čekani, cifrani kružićem crvenim, tiho su minuli k'o oblak pamučni nad tornjem crkvenim. Najbolje godine ovog života mog prošle su podmuklo - malo sam zastao, loše ih društvo već zauvek odvuklo. Al' marim ja, to su samo kapi vremena prosute k'o šaka semena po širokoj njivi Gospodnjoj. O, marim ja! Gde su sada davni nemiri, razigrani beli leptiri, vreme zvezda poklonjeno njoj? Balasevic |
|
NO MATTER WHAT WILL HAPPEN I WILL ALWAYS SMILE! |
|
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Cry alone, I've gone away
No more nights, no more pain I've gone alone, took all my strength I've made the change, I won't see you tonight Sorrow, sank deep inside my blood All the ones around me I cared for and loved It's building up inside of me A place so dark, so cold, I had to set me free Don't mourn for me, You're not the one to place the blame As bottles call my name I won't see you tonight Sorrow sank deep inside my blood All the ones around me I cared for and most of all I loved But I can't see myself that way Please don't forget me or cry while I'm away Cry alone, I've gone away No more nights, no more pain I've gone alone, took all my strength But I've made the change, I won't see you tonight So far away, I'm gone. Please don't follow me tonight And while I'm gone everything will be alright No more breath inside Essence left my heart tonight No more breath inside Essence left my heart tonight |
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
She takes just like a woman, yes, she does And she makes love just like a woman, yes, she does And she aches just like a woman But she breaks just like a little girl... |
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pricaju o meni
ne znaju pa lazu ali ostati ce pjesme istinu da kazu od milijun zena, prijatelji moji, ja bas volim onu koja ne postoji. Toni Cetinski |
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
Schatzii7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
23. PROSINAC - Toni Cetinski
23. Prosinac, 2 sata posle ponoci zvoni telefon, poziv iz bolnice sve mi je bilo jasno, ne Ref. Samo ostaje nada da vrijeme sad lijeci sve rane i da Bog ce mi dati sad snage prezivjet te dane Sad jos osjecam miris tvog tijela u nasem krevetu lezi po svud i neispijena salica kave stalno podsjeca nemam kud Nova zora polako sad svice ali tebi to svejedno je i nema veze sto pjevaju ptice jer to gore sad ne cuje se Ref. Ne znam sto sad da radim sa sobom nosim neizbrisiv trag nikad vise tvoj sapat na uhu otvaram prozor zagusljiv je zrak Brzo oblacim kaput na sebe zurno izlazim na ulicu bas je dobro sto kisa rominja to nisu suze na mom licu Jos pamtim sve nase posljednje rijeci taj cvrsti zavjet neraskidivi da podjem s tobom ja znam ne bi htjela moram se boriti, moram sa tim. |
|
|
|
Schatzii7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Opet si pobijedila - Toni Cetinski
Danas jesmo sutra nismo sve te marke svi ti novci, svo bogatstvo sve je prolazno Dodju mnogi, mnogi prodju pa se poslije pitas gde su, sto li rade, kako im je sad Ti bi htjela na brzinu, na brzinu u visinu da ti zivot odmah pruzi sve, ali vjeruj zlato moje, ja sam iskren, ja te volim znaj da tako stvari ne stoje. Isto cu ja da cuvam nas, da ponizim svoj dobar glas Ref: Opet si pobijedila, ljubav me pravi slabicem, al' si vrijedila, srce da zavaram picem pa da postanem hrabar i lazno ti muski opsujem sve! Ljubavi, zar slijepa si, ma mogu se potuci lako, ali ne mogu otic od tebe tek tako jer mi ne da cud da odem, da odes, da postanes bivsa, a ja da postanem bivsi i lud! Samo leti ptico mala, nisi kriva, ti jos ne znas kako prava ljubav zaboli, prve sjede, sav moj zivot, sve mi kaze da se cuva ono sto se vijecno zavoli. Isto cu ja da cuvam nas, da ponizim svoj dobar glas |
|
|
|
Schatzii7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
WANN?
Wann fängt das Leben an, Das ich mit dir leben kann? Wann kommt die gold'ne Zeit? Ich hör' wie meine Seele schreit. Glaub nicht den Berichten, Den falschen Geschichten. Die Wahrheit ist: Sie woll'n uns vernichten, Schon lange hegten sie diesen Plan, Doch meine Liebe zu dir ist viel zu stark. Sie wollen es, Doch sie können es nicht, Weil ihre Waffe an unserer Liebe zerbricht. Sie werden uns nicht vernichten Und sie werden uns nicht zerstör'n. Man wird von unseren Siegen berichten, Man wird von großen Triumphen hör'n. Du hast mich berührt und Du hast mich gesegnet. Ich wurde geführt und Ich bin dir begegnet. Vertrauen hat uns begleitet, Mitgefühl beschützt. Uns're Welt wird niemals scheitern, Wir haben es gewusst. |
|
|
|
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I can't go on living this way
But I can't go back the way I came Chained to this fear that I will never find A way to heal my soul And I will wander 'til the end of time Half alive without you |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 1314151617 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |