|
Сакам Да Кажам ....... |
Внеси реплика | страница <1 535536537538539 890> |
Автор | |
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дај молим те просветли ме пред да почнам да клоцам се околу мене
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Чек да ја земам ламбата
(нема љутиш мала шала)
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не бе, не те тепам тебе... не се плаши
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Секој си одговара за себе. Затоа не прашувај за другите "Зошто?" и "Како?". Единствено што можеш да сториш за нив е да им простиш и да ги заминеш. Не прави атачмент (врзување) за ништо, с'е прими како што доаѓа и како што си оди. Има причина зошто се случува така, а оноа што е важно за нас е дека со тоа само се збогатуваме со потребното искуство кое ни помага во сопственото растење и осознавање. |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да, така е, но кога те оставаат на цедило а си неподготвен другачје е малку муабетот. Има да одговара он и пред други за сето тоа што го има направено, него ајт, не ми е ни гајле кај се треба да одговара, да не навлегувам сега... амаааа јас од целата прича го извлеков најдебелиот крај. И тоа извлекување онака саглам. Јас пак умеам некако да си го зачувам мирот во душава, но работите кои што течат во животот некогаш тераат човек да полуди во буквална смисла на зборот. Јас максимумот за себе го правам и го вложувам, но не секогаш е тоа доволно за нормална живеачка, за нешто скромно. Се надевам дека на повидок ќе ми излезе нешто во пресрет, но како тргнале работите па да ти кажам искрено и се помалку верувам во тоа. Некогаш ни преостанува да се препуштиме на она што ни го кува животот зашто не секогаш можеме да го контролираме текот на настаните, ама не знам дали баш сакам да се адаптирам на фактот да останам без кров над глава или без залак у уста? Живот мајмунски, ете тоа. И не е само до чале мој туку до цело труло семејство... И тоа сакам да кажам не паничам, ама секое можно решение не да не ми ветува ништо особено блескаво.. ми иде да му блеснам јас на животов веќе у фаца или на околностите.. да му светнам јас нему една. И сум лута! Многу многу лута и имам право, но не дозволувам нешто особено да ме преплават емоциите, има време кога. Сега е време за трезвеност и барање логичко практични решенија колку и да се очајни можностите овде
|
|
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк...очиве ми се на пола копје
ми се јаде благо, кризирам ко за кероин имам еден куп хартии за средување... и знам дека ќе работам цела ноќ... толку имам да кажам |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SDK...Ako ostane do docna vo nokta.....jas ke je pocastam so blago
|
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
BiBi_G
Сениор СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 27.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 3175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк блачко и јас не одбивам
|
|
NO MATTER WHAT WILL HAPPEN I WILL ALWAYS SMILE! |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sdk-остани до доцна и тогаш Лаки ќе те части двојно
|
|
BiBi_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па можеш ти сега да почастиш,немора да чекам до ниедно време ...сдк де
|
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк-еклерова торта сакаш ли ?
|
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СДК..ја се најадов торта сега,со задоволство ви го оставам мојот дел
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
BiBi_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк... ќе ме натерате да станам и да одам по благо... кризирам
|
|
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СДК..ај на гости имам неодолива торта
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
Внеси реплика | страница <1 535536537538539 890> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |