IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Сакам Да  Кажам .......
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сакам Да Кажам .......

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 535536537538539 890>
Автор
Порака
ekszi88 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
In Love

Регистриран: 10.Јануари.2008
Статус: Офлајн
Поени: 7008
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekszi88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Април.2012 во 18:15
Дај молим те просветли ме пред да почнам да клоцам се околу мене кубење коса
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Април.2012 во 18:17
Чек да ја земам ламбата голема насмевка
(нема љутиш мала шала) големо гушкање
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
In Love

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekszi88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Април.2012 во 18:18
Не бе, не те тепам тебе... не се плаши смеење
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
Кон врв
Messenger Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор

Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet

Регистриран: 21.Април.2006
Поени: 18208
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Messenger Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Април.2012 во 18:19
Originally posted by ekszi88 ekszi88 напиша:

Ме острижи чале мој.. дел од моето секојдневие... ама овој пат лустер! Дури и кожичката ми ја потфати па боли...

Доверба? Па нема повеќе доверба... дур си седам во улога на овца ќе ме стрижат.. ама овој пат сум подбрана до крај. Нема везе шо ја вртам на шега, ама работите ми висат на конец овој пат!

А бе зошто е такоооооооооооооооооов? Ооооооооооооо зоштоооооооооооооооооо??????????? Некому едноставно не му тргнува од рака голема насмевка

Секој си одговара за себе.

Затоа не прашувај за другите "Зошто?" и "Како?".  Единствено што можеш да сториш за нив е да им простиш и да ги заминеш.

Не прави атачмент (врзување) за ништо, с'е прими како што доаѓа и како што си оди. Има причина зошто се случува така, а оноа што е важно за нас е дека со тоа само се збогатуваме со потребното искуство кое ни помага во сопственото растење и осознавање.

Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
In Love

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekszi88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Април.2012 во 18:29
Да, така е, но кога те оставаат на цедило а си неподготвен другачје е малку муабетот. Има да одговара он и пред други за сето тоа што го има направено, него ајт, не ми е ни гајле кај се треба да одговара, да не навлегувам сега... амаааа јас од целата прича го извлеков најдебелиот крај. И тоа извлекување онака саглам. Јас пак умеам некако да си го зачувам мирот во душава, но работите кои што течат во животот некогаш тераат човек да полуди во буквална смисла на зборот. Јас максимумот за себе го правам и го вложувам, но не секогаш е тоа доволно за нормална живеачка, за нешто скромно. Се надевам дека на повидок ќе ми излезе нешто во пресрет, но како тргнале работите па да ти кажам искрено и се помалку верувам во тоа. Некогаш ни преостанува да се препуштиме на она што ни го кува животот зашто не секогаш можеме да го контролираме текот на настаните, ама не знам дали баш сакам да се адаптирам на фактот да останам без кров над глава или без залак у уста? Живот мајмунски, ете тоа. И не е само до чале мој туку до цело труло семејство...изнервираност И тоа сакам да кажам не паничам, ама секое можно решение не да не ми ветува ништо особено блескаво.. ми иде да му блеснам јас на животов веќе у фаца или на околностите.. да му светнам јас нему една. И сум лута! Многу многу лута и имам право, но не дозволувам нешто особено да ме преплават емоциите, има време кога. Сега е време за трезвеност и барање логичко практични решенија колку и да се очајни можностите овде вртење со очи
Кон врв
sanja-a Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Only God Can Judge Me!

Регистриран: 12.Април.2009
Поени: 13457
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sanja-a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Април.2012 во 18:32
сдк...очиве ми се на пола копје
      ми се јаде благо, кризирам ко за кероин
      имам еден куп хартии за средување...
      и знам дека ќе работам цела ноќ... толку имам да кажам
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу.
Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот.
Одри Хепберн
Кон врв
laki_bu Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Лидер

Регистриран: 30.Ноември.2008
Локација: Germanija
Поени: 32100
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laki_bu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Април.2012 во 20:24
SDK...Ako ostane do docna vo nokta.....jas ke je pocastam so blagoтрепкање
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
Кон врв
BiBi_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
СТАРОСЕДЕЛЕЦ

Регистриран: 27.Мај.2010
Поени: 3175
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiBi_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Април.2012 во 20:35
сдк блачко и јас не одбивам не зборувам

NO MATTER WHAT WILL HAPPEN I WILL ALWAYS SMILE!
Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Април.2012 во 20:36
sdk-остани до доцна и тогаш Лаки ќе те  части двојно намигнување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
СТАРОСЕДЕЛЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiBi_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Април.2012 во 20:39
па можеш ти сега да почастиш,немора да чекам до ниедно време ...сдк де

Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Април.2012 во 20:43
сдк-еклерова торта сакаш ли ? 

Кон врв
Calipso Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Primarius

Регистриран: 26.Мај.2009
Локација: Македонија
Поени: 44671
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Calipso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Април.2012 во 20:45
СДК..ја се најадов торта сега,со задоволство ви го оставам мојот делнамигнување
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
СТАРОСЕДЕЛЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiBi_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Април.2012 во 20:46
сдк... ќе ме натерате да станам и да одам по благо... кризирам 

Кон врв
Calipso Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Primarius

Регистриран: 26.Мај.2009
Локација: Македонија
Поени: 44671
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Calipso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Април.2012 во 20:48
СДК..ај на гости имам неодолива тортаголема насмевка
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 535536537538539 890>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,688 секунди.