|
Дајте една лоша вест |
Внеси реплика | страница <1 7891011 17> |
Автор | ||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да цензуриран е зборот pошав. Не е трагикомедија. Тој како и сите други си има име. Викајте го по име или не го викајте никако. И да го викате..не дека ќе дојде
|
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А за тебе не е цензуриран... ***** не е навредливо... тоа ти е исто ко да кажеш за Циле Тупурковски - дебелиот или Никола Груевски - паторот...
ПС: ***** не е македонски збор, тоа ми беше муабетот... сакав да му објаснам на Емил дека ***** не е исто со бушав...
|
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И за мене е цензуриран *****
Ама моето Р е латинично П ...
|
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
LiDivio
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
чесен пионерски збор нема да го злоупотре**м ова...
пс : туку кажувај за вечер Милан - Барса дали ќе биде 2-2...
|
||
LiDivio
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Само тоа нееееее!!!!! |
||
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Развивам панични напади.. полека но сигурно!
|
||
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мило, одбегнувај ја оваа тема... и отвори нова "Дајте добра вест!"
Не е неприродно човек понекогаш да не се чувствува добро, но не е добро да копаме по него и да го живееме животот затрупани во неговата мизерија. Ако не си знаела, oд оноа што луѓето го доживуваат 80% е добро, а само 20% е недобро. Работата е што луѓето 80% од времето посветуваат на размислување и преживување на недоброто, а само 20% на доброто. |
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
има веќе отворена таква тема
|
||
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ама па јас тоа го преживувам.. ме стрефува кога гледам нешто банално и кога организмов почнува да збудалува Пробувам од петни жили да не анализирам и бум! Имав еден ужасен увид, ужасно сознание и ми се одрази лошо. Пореметен ми е дури и сонот. Многу сакам да знам како да го контролирам, ама во тие моменти не бива... а мака ми е. Затоа што за семето од кое што никна сето ова - немам решение и ми е тажно и мука и све! Јас давам се од себе да ги избегнам лошите работи, ама откако почна даме стрефува ова морав да споделам некаде за да не се осеќам сама додека ги поминувам тие налудничави минути... Сепак |
||
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
....amerikancite ustvari i ne bile ......amerikanci !
...zatoa shto ...makedoncite postanale....amerikanci .
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Непознати напаѓачи го демолирале а потоа и го запалиле Воинот на коњ на градскиот плоштад..Сторителите се во бегство,полицијата трага по нив.Воинот бил итно префрлен во Градската болница и е во животна опасност. |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
АПРИЛИЛИЛИ
|
||
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...ovie izgleda plachat za medalja na ...chasta,
...i zaslugi,... sprema napateniot narod! |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
Внеси реплика | страница <1 7891011 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |