|
Г Е Ј ЉУБОВ |
Внеси реплика | страница 123> |
Автор | ||
Novak Nastich
Сениор Регистриран: 14.Јануари.2012 Локација: Mauzdonia Статус: Офлајн Поени: 364 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 28.Март.2012 во 03:04 |
|
Одеднаш почна да ми се допаѓа реториката на православното население кое тврди-,Господ е нешто натприродно, и ,хомосексуалноста е неприродна, - што ми дозволува да поврзам дека - хомосексуалноста е како и хомосексуалната љубов,натприродна,значи боженствена-она што одсекогаш го тврдев - таа е повисока (возвишена) од хетеросексуалноста и хетеросексуалната љубов,
Ова е не е тема во која ке си го кажувате вашиот став за ГЕЈ љубовта,имено страници посветени на омраза кон сите оние што не љубат како вас има доволно...Ова е тема за идивиди,геј, членовите,и за сите добронамерни луѓе кои сакаат да дискутираат на темата..што е,каква е кај нас,каква надвор од нашата земја ГЕЈ љубовта..Тема за споделување на искуствата,вистините,полвистините и невистините...Тема за пристојна дебата,али не и фашизоидни напади од неистомислениците..ве молам! Подфорумов е љубов..има милион теми за љубовта,некои дури и тривијални,а не постои ниедна тема за ГЕЈ ЉУБОВТА..затоа и ја отварам,бидејки дали се согласувате или не ГЕЈ ЉУБОВТА е насекаде околу нас!!!....и сите добронамерни членови се добродојдени |
||
Mantijata e Klovnovski kostum sto go nosat dvorskite shutovi na nebesniot dvor
|
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А каква е таа геј љубов? Што има врска дали сме хомо или хетеросексуалци? Кога почна да се разликува љубовта? Нели тоа е нешто што го чувствуваме за некого без разлика на се? Каква е љубовта надвор од земјава? Зарем чувството се разликува? Зарем луѓето поинаку чувствуваат?
|
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Прво, не си морал воопшто да се обратиш. Јас сум Администратор и како таков ќе ме почитуваш кога мора. Второ, каде јас сум зборел против педерите? Гајле ми е мене ако ти си со Рајко или со Рајна во кревет, на клупа, било каде...се додека не ми презентираш лажни вредности дека да бидеш хомосексуалец е привилегија, дека е добра работа, општо прифатена! Не ја разликувам геј и стрејт љубовта. А треба ли? Што е тоа што ти различно го чувствуваш од некој стрејт? Љубов! Тоа е чувство а не постапка, па да биде различна. Трето, секоја земја има различни закони, за тоа оди во Право да дискутираме. Четврто, ако треба и пак ќе те банирам и око нема да ми трепне. Психолошки профили на членови не се дозволени на форумов. Ако не ти чини, не пишувај. Ама нема да дозволам да навредуваш нечии чувства само затоа што мислиш дека си привилегиран, затоа што не си! И последно, темата твоја е иста со онаа љубов кон ист пол. Имаат модераторите препорака да ја спојат. Вториот пост не е за тука туку за во подфорум секс. Нормално, ако сакаш таму можеш да споделиш и твои искуства од позади затворени врати. Како ти си ги наоѓал партнерите и што сте правеле зад затворени врати. До доаѓање на Модераторите, претходниот коментар ти е сокриен затоа што во Љубов не се говори за секс. П.С...користи го копчето ЦИТИРАЈ Поздрав! |
||
|
||
Novak Nastich
Сениор Регистриран: 14.Јануари.2012 Локација: Mauzdonia Статус: Офлајн Поени: 364 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne vredis
Изменето од Novak Nastich - 28.Март.2012 во 04:59 |
||
Mantijata e Klovnovski kostum sto go nosat dvorskite shutovi na nebesniot dvor
|
||
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А каде тоа Новак? Оди пожали се во соодветната тема. Сигурен сум дека веќе не можело да прима...сандачето....партал го направивте. Но тоа е ваша работа. Не се сомневам дека имаш активно сандаче, само што 90% од активните на форумот ми пишаа преку 30 жалби за твоето однесување. Па ако мислиш дека е секси да се спушташ толку ниско, повели спушти се кај некои. Сигурно со радост ќе го прифатат тоа. Мнозинството не се согласува со тебе, а тоа е доволно некои екстремни коментари да ти бидат сокриени. Од тие 10% што останале сигурно 5% не те читаат, а 5% те поддржуваат. Напомена: Ако продолжиш да си ја расипуваш сопствената тема, ќе ја затворам.
|
||
|
||
Anita1
Сениор Регистриран: 27.Март.2012 Статус: Офлајн Поени: 898 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
llele gey ljubov brrrrrrrr bljak
gospod sozdal ljubov pomegju maz i zena ..i toa e toa |
||
jas sum jas....
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...a be...i raqzbirliva e ljubovta,
...ama , ''dupenjeto" megju dvajca mazi?! .......bljaaaaakkkkk!! ...kako shto vika ovaa nad mene! ...zarem ne moze ...platonski da se....ljubat?
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Доста го првоциравте Настич ,оти сега ќе се уклучи и ќе ме навреди
|
||
Anita1
Сениор Регистриран: 27.Март.2012 Статус: Офлајн Поени: 898 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne go provocirame samo realno i trezveno razmisluvame
|
||
jas sum jas....
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...kako beshe ona:...koj se kara , ...najmnogu se ...saka!
|
||
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
да си збори што сака за мене .исто како и ти .може да ме навредувате колку си сакате .Нема да ви замерам .Уживајте.Гајле ми е што мислите на мене .
|
||
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас кажав, темава ќе оди под клуч.
Или дискутирајте за геј љубовта или не пишувајте ништо. И повторно ќе напоменам... На форумов нема да толерирам навреди и психолошки профили на членовите. Без разлика дали е за Емил, Новак, брза или некој сосема друг. Тоа да ви е јасно. |
||
|
||
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
....nishto ne pishuvam vekje,...tuka!
|
||
||
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Хммм... љубов Беше толку тоа платонски, но и толку силно што и ден денес кога ќе се сетам ми леткаат пеперутки во мешево хихихихи. Јбг, и двете бевме премногу срамежливи, две месечинки. Се сеќавам колку леткаа искри наоколу... ехх да сум сега тогаш. И да не се бламирам на колку глуп начин изгубив контакт, мада ок, тоа беше и периодот кога ја изгубив мајка ми па немав појма што правам по ѓаволите.. не знаев дека ќе ми фали толку многу. Знам дека тогаш сакав, знам дека тогаш бев вљубена и се радував на секоја порака, видување.. муабет. Ме научи на многу нешта.. и се што сакам сега.. е да ја видам барем уште еднаш и да и речам благодарам.. благодарам - затоа што за мене беше и повеќе од доволно што некој искрено ми верува. И ќе ја сакам уште долго, уште долго ќе си ја носам таа месечинка во срцево.
|
||
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
||
Внеси реплика | страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |