![]() |
|
Верувам....не верувам |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 78910> |
Автор | |
op12eh ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Април.2011 Статус: Офлајн Поени: 242 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vo nisto ne veruvam
|
|
![]() |
|
viktorija123 ![]() Сениор ![]() ![]() Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Veruvam, dodeka ne uvidam...a posle shto kje mi e veruvanjeto ![]() |
|
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|
![]() |
|
Keti_1 ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 14.Јули.2011 Статус: Офлајн Поени: 15 |
veruvam deka ona sto veruvame deka go imame ,toa ne ima nas,
|
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13948 |
veruvam ., veruvash., veruvaat...... seushte ima nadezh za planetava
|
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
![]() |
|
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
За оној којшто верува не се потребни зборови.. за оној што не верува ниеден збор не е доволен...
|
|
![]() |
|
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Се е возможно за оној кој верува..
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
na
Ripley.....mu veruvam! |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Оние кои не сакат да ја слушнат вистината,ќе ја видат..но тоа скапо ќе го платат.
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
![]() |
|
ManWithoutSoul ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 26.Август.2011 Статус: Офлајн Поени: 16 |
Верувам во се’ што ќе видам, слушнатото не ми е доволно.
|
|
Оној кој позајмува книга е идиот.
А оној кој ја враќа позајмената книга е уште поголем идиот. |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
samo ''slepcite'' im veruvaat na svoite....ushi !
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13948 |
,,,,,,veruvale ili ne rabotite ke si vrvat kako e zapishano vo poslanieto
|
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
![]() |
|
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Ако верувам во се...
јас сум наивен... ако не верувам во ништо и во никој... јас сум параноик... ако сум малку вака, малку така... јас се претопувам во сивилото... и сега... ![]() |
|
![]() |
|
Joshua_Tree ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
очекувањата од нашето опкружување не се ништо друго сем очекувања...
you just need those guts to be youreself and use them wisely... (тебе само ти требаат твоите мадиња да бидеш свој и да ги користиш мудро) ![]() Изменето од Joshua_Tree - 19.Март.2012 во 18:19 |
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
![]() |
|
Феникс ![]() Сениор ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Верувам дека ќе ми биде понудена помош...не верувам дека ќе ја сакам таа помош..... сега.... |
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 78910> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |