|
Син или ќерка? |
Внеси реплика | страница <1 456 |
Автор | |
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Messenger, decata sekogash ostanuvaat DECA za roditelite bez razlika dali e mashko ili zensko, dali ziveat zaedno ili ne i bez razlika dali imaat 30 ili 40 godini :-)
|
|
Anita1
Сениор Регистриран: 27.Март.2012 Статус: Офлајн Поени: 898 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kerka
|
|
jas sum jas....
|
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Среќа е да се има ќерка
Оваа приказна е посветена за сите вас среќници кои имате ќерка! Ќерката е дар од Бога за родителите… Првиот ден од бракот, мажот и жената одлучиле да не примаат гости во својот дом и на никој да не ја отвораат вратата. Тој ден дошле родителите на мажот во посета, стоеле пред вратата и чекале да им отворат. Мажот и жената се погледнале, тој посакал да им отвори врата, но бидејќи имале договор не го направил тоа, па родителите си заминале. По некое време, истиот ден, на посета дошле и родителите од женската страна. Се погледнале и помислиле на договорот кој го имале. Но, наеднаш жената започнала да плаче: „Не можам да им го направам ова на моите родители…“ и ја отворила вратата. Мажот тивко стоел и молчел. Годините минувале, а тие добиле четири сина. Петтото дете кое го добиле било девојче. Кога таа се родила таткото организирал голема, незаборавна веселба. По веселбата неговата жена зачудено го запрашала зошто толкава веселба за нивното петто дете, а за ниту едно од претходните четири. Сега гордиот татко едноставно и одговорил: „Затоа што само таа ќе ми ја отвори вратата, дури и кога нема да смее…“ |
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас си имам двечки среќички |
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нема правила моето е копија на мажот ми... исто и неколку другарки што имаат синчиња 100 % личат на татковците. Инаку во однос на прашањето сакам и син и ќерка. Како за прво многу сакав да е машко и ми се исполни желбата
|
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
Внеси реплика | страница <1 456 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |