|
Менструација по породување |
Внеси реплика |
Автор | |
iskrena89
Нов член Регистриран: 16.Март.2012 Статус: Офлајн Поени: 9 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 16.Март.2012 во 12:50 |
Здраво на сите. Не знам дали постои ваква тема , но ми треба некаков совет. Значи , имам керка од 11 и пол месеци , менструација добив на 3 февруари прв пат по породувањето , и ми траеше 7 дена и не беше обилно како претходно. Одкога ми заврши , по 2 недели ми се појави нешто како крв и слуз и ми траеше околу 4-5 дена и во количина беше многу малку сепак морав да носам влошки. Еве сега помина месец и повеке и уште не сум добила. Да не дојде до забуна користиме со мм кондом.
Дали вака и на вас ви се случило , можно ли е да сум имала 2 пати циклус во февруари. Да напоменам и дека пиев по 2 пати во февруари многу јаки антибиотици заради пневмонија.. Би сакала некој совет , поздрав! |
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нисам гинеколог ал могу да погледам...
Шала на страна, во отсуство на доктор Ренатах, а со консултација на млади мајки кои имале слични проблеми работава изгледа вака. Доколку сеуште го доиш бебето (нека ти е живо и здраво) или си престанала пред кратко време, можно е да се појават вакви нередовни циклуси поради хормонски пореметувања. Значи можеш да добиеш два пати во месец, па да нема еден-два месеци и такви слични работи. Секако не е на одмет и да се консултираш со својот гинеколог, тој сигурно има искуство со вакви ситуации, за да бидеш на чисто. |
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
iskrena89
Нов член Регистриран: 16.Март.2012 Статус: Офлајн Поени: 9 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Престанав да ја дојам на 10,5 месеци и на истиот ден добив
и си викам фала богу нема да имам проблеми веке бидејки претходно пред да забременам имав ненормални болки и обилно крварење. И сега еве го пак ми зеза. А баш и планирав наредниот месец да одам на гинеколог онака на контрола, но изгледа ке биде порано ако не ми дојде деновиве Ти благодарам за одговорот |
|
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |