|
Се срамите ли од својата најверна другарк |
Внеси реплика | страница <12 |
Автор | |
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас се гордеам со мојата најдобра другарка, затоа и ми е најдобра другарка.
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако ми е најдобра другарка нема логика да се срамам од нејзе.
|
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....nikogas ne bi se sramela od moite prijateli,sepak jas gi odbiram niv tie me prifakaat mene,da se sramam nekako glupavo zvuci........
|
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
najdobri prijateli ili prijatelki., eden ili dva.,/ aj i tri., za kakvo sramenje stanuva zbor koga ni se najdobri prijateli za vo dobro ili zlo
|
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
taa e super zosto bi se sramela
|
|
smilegirl
Група Регистриран: 23.Декември.2011 Статус: Офлајн Поени: 48 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кога веќе се дружам со некој, значи ми одговара. Нема причина да се срамам од таа личност.
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Какво лесно прашање Па ако те изневерува и го знаеш тоа или си ја фатил на дело и сеуште не си ја откачил нема од што да се срамиш .Проблемот си е во тебе
|
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se nadevam deka temata ne seriozna :-)
Ne znam zoshto bi bila najdobra prijatelka koga bi se sramela od nea :-) |
|
камелеон
Сениор девојката со точакот Регистриран: 12.Април.2012 Статус: Офлајн Поени: 587 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Никогаш ама баш никогаш не сум се страмела од нив,а ги имам 3, со нив сум веке 15год не се делиме тие ми се како сестри посебно Сусамчето мое ја обожавам мада прави киксови големи ама каква е таква моја си е ве сакам Ники Фросс Сусамче
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=sEj3Ife6rqU
|
|
Внеси реплика | страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |