|
Како се чувствувате денес среќни/тажни |
Внеси реплика | страница <1 220221222223224 959> |
Автор | |
angelwings
Сениор Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ti trudna da ne si ?
|
|
bosab
Сениор the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
пијано
|
|
engie
Сениор Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nostalgicno
|
|
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dooon't wooorrryyy,....be,happy!,...doooon't worryyy,be happy,..... |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
engie
Сениор Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e lesno ti e tebe brza ti si tamu.
|
|
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eeejjj,nemoj za toa,....poubavo ti e tamu,..samo ushte ne si svesna za toa,.....ke se svestish koga ke dojdesh tuka,....pa,ke sakash shto pobrzo da se vratish,...TRUST ME!!
|
|
|
Eleni
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Maximalno opushteno |
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
fala bogu,...eden relaxiran vecherva!
|
|
|
engie
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
daj elena pomagaj eve i jas sakam da se relaksiram...kazi kako.plz
|
|
|
|
Idiot
Сениор Регистриран: 01.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sloboden decko bara devojki za relaksiranje!!!!!!!
|
|
TOTAL FREAK
|
|
engie
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja najde li be idiotce.Ej si go zbunil forumov so oglas.
|
|
|
|
Idiot
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Seuste baram abe vidi jas ja najdov ali ona ne znae seuste deka ja najdov, pola rabota e zavrsena uste on ada doznae i gotovo :)
|
|
TOTAL FREAK
|
|
Eleni
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Znaci mila ja si otidov na masaza napladne i vecerva na plivanje...prekrasnoama bogami primaliva e ponudata na Idiot
|
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
Idiot
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eh neli
|
|
TOTAL FREAK
|
|
Внеси реплика | страница <1 220221222223224 959> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |