|
Што најмногу ве иритира |
Внеси реплика | страница <1 1011121314 20> |
Автор | |
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кога ќе ми згрешат една буква од името ....
|
|
annaja
Сениор Регистриран: 21.Април.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 531 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
еее многу работи
|
|
BiBi_G
Сениор СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 27.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 3175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
печурки во секоја манџа,
разноразни диети и жени кои "ништо не јадат туку хронично се отечени", ѓубреџиите во 07 наутро на мостот во Влае, шоферишта налегнати на сирената,а пред нив има колона од минимум 10 други автомобили, црн корен кај плава женска комшиката над мене четот на фб Мишко генетичарот... ... ... |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кога некоја комшика ќе ти се акне од 8 саат на гости... Мислејќи дека сите ко неа секој ден се дома по цел ден. И викендот не им претставува ништо посебно Па да не можеш ни да доручкуваш ко човек |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ме иритира кога ми се лигави некој и ми дава надимаци од типот Санче, маци, срце..... а се што им треба е да знаат како било на испит..бооооооооо од кожа ме вади
кажи бре директива и чао пријатно Изменето од sanja-a - 28.Јануари.2012 во 19:45 |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
De ma Sanjce, cici-maci, itn... a da se naviknes ti na ligav... ovaaa, nadimacite?
|
|
Incredible Blue
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не пали таа финта кај мене
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
Novak Nastich
Сениор Регистриран: 14.Јануари.2012 Локација: Mauzdonia Статус: Офлајн Поени: 364 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..ograniceni,prosti lugje,glupavi lugje,verski fundamentalisti i verski fanatici,lokal-patrioti,nacionalisti,anarhisti,nacisti,pedofili,voeni,rasni,politicki,tranzicioni profiteri,luge frigidni koga se raboti za svoj stav i svoe mislenje,Latas i site onie koi se spremni na nekogo u supak da mu vlezat samo da mu se dodvorat,Luge sto vo naslovot na svojata emisija stavile zbor "Burek"(a pritoa javno serat na TV),mali,debeli koi mislat deka oni se vo pravo samo poradi toa sto slobodata na govorot e zagarantirana so Ustavot,Milenko i negovite dzigerici,pederi vo dusa,bumbari-i crni i beli,luge koi mislat deka kvizot "Nesto ili Nisto" e najgledano "kviz-show" na site vreminja,a pritoa ne znaat deka se raboti za franshiza stara 62godini koja e odamna pre-izgustirana,McDonald`s burgeri(premali i preskapi se),homofobi,kurvi-ali u dusa,komsiite koi napamet go znaat brojot na hemoroidite na site drugi stanari vo vlezot,a za svoite krasti na facata velat deka se samo sezonska alergija,lopovi,preljubnici,drkadzii(onie sto drkaat poveke od 3 patimesecno),luge sto za fetis imaat spandex....i..ej nemam vreme..aj ke prodolzam utre |
|
Mantijata e Klovnovski kostum sto go nosat dvorskite shutovi na nebesniot dvor
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ме иритира кога труд од пола саат со голема доза на озбилност, ми го снемува за помалку од секунда бидејќи несакајќи сум стиснал копче на тастатурата...
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....koga nekoj ke kaze za neshto,
...deka toa ne bilo taka samo vo makedonija tuku,...nasekade bilo taka! ...chovek da pukne od muka , koga ke slushne neshto slichno ! |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Неисполнување на ветеното.
|
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
Внеси реплика | страница <1 1011121314 20> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |