IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Моето дете е геј
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Моето дете е геј

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1718192021 24>
Автор
Порака
 Оцена: Оцена на тема: 1 Гласови, Просечно 5,00  Тема Пребарувај Тема Пребарувај  Опции за темата Опции за темата
Novak Nastich Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Јануари.2012
Локација: Mauzdonia
Статус: Офлајн
Поени: 364
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (1) Благодарам(1)   Цитирај Novak Nastich Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2012 во 09:56
NEMAM VREME KE ZAKASNAM ZA NA RABOTA..ALI SIGUREN SUM DEKA NEKOJ KE GO NAJDE SOODVETNOTO MESTO NA PRIKAZNAVA..JAS NEMAV VREME DA BARAM,SAMO VIDOV DEKA VO "SEMEJSTVO",NEMA VAKVA TEMA-IMENO-OVAA PRIKAZNA,OVOJ POST E ODGOVOR NA SITE ONIE KOI ZDUSNO SE LUPAAT VO GRADI I SE PRASUVAAT-"KAKVO KE BIDE TOA DETE KOE KE BIDE ODGLEDANO OD GAY PAR-BEZ RAZLIKA DALI SE RABOTI ZA HOMOSEXUALCI ILI LEZBEJKI..E PA DRAGI MOI..PROCITAJTE JA PRIKAZNATA I POGLEDNETE GO KLIPOT OD DECKOTO-IZRASNAT VO-AJOWA-SAD,OD STRANA NA DVE MAJKI...TUKA SITE VASI OTROVNI STRELI PAGJAAT VO VODA...

http://dnevnik.hr/vijesti/svijet/evo-kakav-je-ispao-19-godisnjak-kojeg-su-odgojile-lezbijke.html

.P.S. Otkako ke go poglednete klipot-prasjte se..dali bi mozele od edni roditeli (bez razlika dali se str8,bi ili gay) da pobarate podobro davospitaat eden mlad covek...a onie so poveke rabrost,sto rastele vo "vistinsko" semejstvo..neka poglednat dlaboko u sebe i neka napravat paraleka megu svoite i roditelite na mladiot gospodin od video klipot...eeee..pusta Makedonska hipokrizija ..aj otidov na rabota..veke kasnam

Изменето од Novak Nastich - 15.Март.2012 во 10:08
Mantijata e Klovnovski kostum sto go nosat dvorskite shutovi na nebesniot dvor
Кон врв
ekszi88 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
In Love

Регистриран: 10.Јануари.2008
Поени: 7008
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekszi88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2012 во 10:06
Значи луѓето си судат врз база на одредени предрасуди. Јас сум рекла или ќе речам - терминологијата нема што да прави со едно дете. Тоа што некој е стрејт не го прави подобар родител од геј особа. Родителството нема што да прави со тоа со кого јас ја делам постелата. Добар родител претставува збир од многу други работи, а не само затоа што е тој стрејт. Можеби јас како геј особа на крајот ќе испаднам многу лош родител за своето дете, тоа што сакам да кажам е дека сексуалната ориентација нема што да прави со тоа кој е добар родител а кој не. Многу од сфаќањата на луѓето се само предрасуди толку цврсто исткајани.. оди излези од таа пајажина... 
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2012 во 10:07
Апсолутно ништо не паѓа во водата .Тоа е исклучокод правилото ,а правилото е дека лезбијки и педери не треба да имат деца оти ќе ги воспитуват неморално ,не правилно .Ќе ги воспитуват во нивните педерски закони и детето кое инаку си е хетеро ќе го направат со сила обратно . 

А тоа воопште не треба да се дозволува .Ако природата сакаше педерите да имат деца ќе им го овозможеше тоа .Но она си знае работава .
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
In Love

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekszi88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2012 во 10:12
Од кај ти е ова?

Прво - затоа што знам колку мене ми значело да ме прифатат онаква каква што сум, затоа што многу добро ја разбирам својата борба, затоа што сум се чудела како на моите родители им е побитно која сум и како јас се однесувам отколку да изградам самодоверба - мислиш дека доколку би имала дете би го осудила на истиот пат што го поминав јас? НЕ ти држи вода муабетов дека би го форсирала моето дете да биде геј. И да е геј, стрејт, би, трасродна личност - ќе го сакам и нема да го форсирам и да му кажувам што треба да биде.  Јас ќе бидам таа што нема да дозволи да го помине истиот пекол ко што го поминав јас.
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2012 во 10:15
Тоа е убаво што го кажа .Но штом си лезбијка како ќе имаш дете ?

Изменето од емил - 15.Март.2012 во 10:16
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
In Love

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekszi88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2012 во 10:18
Јас не реков дека ќе имам... ама веќе многу геј парови имаат деца кои ги растат и им помагаат во нивниот развој.. Зарем навистина мислиш дека сега тоа е тешко? Ок, тука во Балканштинава не се ни надевам дека за скоро време ќе биде, ама таму некаде по другите земји е полесно од што некогаш можело да се замисли... така да, никад не се знае 
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2012 во 10:22
Ахаа не си сигурна дека некогаш ќе имаш дете  ,но си сигурна дека нема да му го переш мозочето .Добро . 

А дали ќе бидеш иста и со посвоено дете ?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
In Love

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekszi88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2012 во 10:26
Ќе бидам потполно иста... Кога ќе одлучам да имам дете тоа ќе биде затоа што сакам да бидам мајка, затоа што ќе сакам да му помогнам некому да излезе на својот пат (зборам во рамки доколку тоа би било легализирано тука).
Кон врв
Novak Nastich Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Јануари.2012
Локација: Mauzdonia
Поени: 364
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Novak Nastich Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2012 во 10:26
Originally posted by емил емил напиша:

Апсолутно ништо не паѓа во водата .Тоа е исклучокод правилото ,а правилото е дека лезбијки и педери не треба да имат деца оти ќе ги воспитуват неморално ,не правилно .Ќе ги воспитуват во нивните педерски закони и детето кое инаку си е хетеро ќе го направат со сила обратно . 

А тоа воопште не треба да се дозволува .Ако природата сакаше педерите да имат деца ќе им го овозможеше тоа .Но она си знае работава .

...tebe momak ne ti e samo logikata iskrivena,tebe ti sei postapkite iskriveni,ti si celiot "kriv..I NIKOJ..ama bas NIKOJne moze da me ubedi deka drag moj Emil ti ne si latenten homic...decko..ti si pogolem peder i od mene,zatoa ne se pravi pogolem katolik od papata..Vidi si gi tvoite "dejstvija" na forumov..Bukvalno temata MODA e napadnata od tvoi p[ostovi..postovi sliki prakjas na tema..hulahopki,cizmicki,haljini,stiklicki,helanki,korseti,tasni,suknjicki,visoki potpetici,niski potpetici..i da ne nabrojuvam..sekoj moze da proveri deka ti si najcestiot "izlagac" na toj stand..Da se razbereme-jas nemam nisto protiv-mozebi imas umetnicki-t.e. moden senzibilitet za kombinacija na razni krpici..a site znaeme deka najgolemite modni dizajneri..od Dior,Gotje,Dolce&Gabanna,AlexandarMcQuin...Armani..Versace..se i bea pederi...samo oni toa ne go kriea..oni nemaa frustracii im kompleksi kako tebe-zatoa i bea tolku uspesni..za razlika od tebe..koj navecer posle 2...3 posle polnokj koga nema nikoj na forumov-ke dojdes do moment i ke se posvetis na tvojot omilen forum..E sega..imapoveke prasanja..tvoite roditeli ne bile sposobni da te vospitaat kako muzjace,ili mama kako mal uste te oblakala u suknjicinja,pa zatoa na tebe "presla" ljubovta kon modata..ili moze sosema ednostavno..ja sakas modata..kako sto po difolt sekoj kreator vrven mode kreatorm e gay a "gay" faktot e ..ej jas stvarno zakasniv debelo na rabota..a nemam potreba da ti objasnuvam..vprocem..ti mnogu dobro znaes za sto zboruvam..zar ne draga moja Emilija
Mantijata e Klovnovski kostum sto go nosat dvorskite shutovi na nebesniot dvor
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2012 во 10:33
Настич збори за твоето дете е геј ,а не збори за мене ? Немаш апсолутни никакви аргументи спроти мене . Па се фаќаш како удавник за сламка газење од смеење
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2012 во 10:48
газење од смеење...................да ( ova e za ona shto nastichon go napishal)

==========================================================================================
...a be, ne e stvarta vo toa deka pederot ke go ''nauchi'' ''svoeto'' dete kako da bide peder , tuku ,osnovnata rabota pri toa e shto ,
....decata najmnogu se ugleduvaat na onie koi gi odgleduvaat i rastat ushte od  mali....pa,''normalno'' ke bide i tie deca da sakaat da bidat kako i nivnite ''roditeli''...barem dodeka seushte ne sfakjaat  ...shto se  tie,.....toa e problemot !
 a i drugoto e deka .....toa dete teshko ke moze ''lesno'' da pomine megju svoite vrsnici i nivnite roditeli,...koga ke trgne u shkolo i....se ona drugo shto se vrti okolu  shkoloto!

.........

Изменето од brza - 15.Март.2012 во 12:01
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
In Love

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekszi88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2012 во 10:50
Ондак јас на кого се угледав кога ме израснаа стрејт родители, моите другарки од детството се дефинитивно стрејт и во школо исто така.. значи бев тотално опкружена со стрејт популација? изненадување само сум љубопитна 
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2012 во 11:22
....mislam deka tvojot sluchaj e poseben ,...zatoa shto si imala losho iskustvo so sprotivniot pol pa,...ete si se svrtela kon sopstveniot.

...a i toa shto go kazav ne znachi deka sekoe dete koe ke porasne vo takva sredina ke bide ''toplo'' ama,...sigurnom procentot ke bide povisok od normalno.

...a, i ushte povazno e shto toa dete ke bide vo ochite na drugite po shkolite ,..klubovi...i sl.

...a be,,...dete i bez eden roditel go gledaat nekako ''na krivo'' drugite deca, a ne pak,...koga ke doznaat deka nekoe od niv ima dve majki ili...dvajca tatkovci !голема насмевка
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
In Love

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekszi88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2012 во 11:37
ОК, да речеме дека заради тоа лошо искуство сум геј, но по моите верувања е дека тоа лошо искуство ако некако ми се одразило е да не можам да бидам интимна со било кој... јас сепак му верувам на машкиот пол, само не можам да ја најдам онаа конекција која што ја наоѓам со личност од истиот пол ... :)
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1718192021 24>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,094 секунди.