|
Што можеме да направиме за Македонија? |
Внеси реплика | страница <1 31323334> |
Автор | |||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не треба многу, само да ги следиме ваквиве примери и нормално да ги повториме или да им се приклучиме
Ученици подарија уреди за болницата во Велес |
|||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
што може народот да направи за Македонија, па најпрво, да биде разумен, се друго автоматски ќе си дојде на ред!
|
|||
размисли пред да напишеш глупост
|
|||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
и јас пијан ги имам пцуено грците пред амбасада и ме има избркано обезбедување, па што? туку да отидеш како народна маса и со протести да ги притиснеш овие нашиве да превземат нешто околу тоа прашање... е тоа е веќе правење нешто за државата... |
|||
размисли пред да напишеш глупост
|
|||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
-za da biide pojasno , treba da se vidi( ne se gleda) shto drugo mu pishuva na maicata.
,,,a shto ima chudno pa,...koga taa zvezda e od kaj niv,...i kaj niv ja nosel nekoj na maica, ...golem...da ne kazam shto ! |
|||
|||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ааааааааа ептен јака работа...и шо сега?...може да му направиме споменик на пример,на плоштад |
|||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|||
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Две фирми за 18.000 евра ќе го чуваат вечниот оган во Жена парк
...eve, ovie neka napravat shto sakaat! ...ustvari i go pravat toa...t.e....ja pljachkaat! ...1500 evra mesechno za...toa?!? ...ma neka ide u kurac,...so vakov glupav natrod ! ...mene bash me zabole za nea ! ...a mozebi i za sekoja po tolku? |
|||
|||
Zeksi71
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
споменик не треба да му направиме, ама барем малку треба да се има почит кон храброста што ја има дечкото, но можам да ги сватам овие подржувачите на востаниците. 2001 год. 90 % од воено способните членови на сдсм од Аеродром ( лично ги знам сите, меѓу нив и братучед мој ) му ја спраштија на неколкумесечен одмор во Грција, Бугарија, Србија и други места. НРГ е тука, рече дека бил во безбедносните сили тоа време, нека каже дали не е така.
|
|||
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
|||
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
....mocham jas (kako i sekoj se nadevam)...''s vremena na vreme'',
....za makedonija,...jaasno ! |
|||
|||
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Бел ден не видов 2001, а за муабети сум чул, мада тоа што бев јас не е ни од блиску со резервниот состав на АРМ и МВР. Само една корекција... Кога веќе збориш дека од СДСМ ја спраштиле, вредно е да напоменеш дека севкупно голем број на младина кидна од државата за да не се стави на располагање на безбедносните сили. Така да дали биле од ВМРО, СДСМ, или било која друга партија е далеку од релевантно, зашто во тоа време младината бегаше (тој што можеше да избегне) генерално. |
|||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|||
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...osven ona shto go vidov navecher denta ...posle 20 h, ...koga beshe najaveno ... shto ke se sluchi ...utredenta: ..a toa beshe: ,...na benzinskite imashe kilometarski koloni za turanje gorivo,... ...za sekoj sluchaj ,... ako rabotite trgnat na losho,...da imash pun rezervoar, ..a koi bea ,..samo gospod znae, .,..a i tie...djipchiiite ,...dabome! |
|||
|||
Diogen
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 355 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Патем, Zeksi, каде беше 2001?
|
|||
Zeksi71
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Сигурно нема да ги релативизирам работите, зборам за Аеродром, ги знам и едните и другите, и знам кој беше а кој се криеше ко пиз.да под кошула. Имаше и вмровци кои се криеа од позиварите ама оние комуњарчињата 95 % побегнаа. На некои родителите и кредити зимаа за да можат нивните јунаци да останат на Халкидики 3-4 месеци. Некои и соби под кирија зимаа само да не бидат дома. А за нас јадеа бурек дека сме биле глупи, топовско месо, за војводата ли ќе сме гинеле и сл. Патем Диоген, бев ангажиран во 16 ПБ, 3-ти баталјон, ги држевме висовите над Страчинци, а после Арачиново пола не однесоа на граница према Косово. Бевме баталјон Диоген кој треба во борбени услови да брои 500-600 луѓе, а ние бевме 70-80. Резил!!! И ден денес кога ќе ги видам тие комуњарчиња, а денес повеќето се со власта, улегнати на државен грб како што викаш, у онаквото гледаат кога ќе ги боцнам кај беа и што правеа 2001 год.
|
|||
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
|||
Внеси реплика | страница <1 31323334> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |