|
Огледало |
Внеси реплика | страница <1 1718192021 24> |
Автор | |
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мене веќе не може ниту едно огледало
|
|
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A da ne si go svrtela ogledaloto od drugata strana?
Изменето од viktorija123 - 24.Ноември.2011 во 10:48 |
|
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ogledaloto e sekogas od drugata strana!
|
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
kladence
Група Регистриран: 25.Мај.2011 Статус: Офлајн Поени: 88 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako toj, shto kje go vidish vo ogledaloto - te prevaril, kolku i da te tapshaat drugite po ramo .... nema da ti bide mnogu polesno... solzite i bolkata vo srceto kje ti kazhat deka promenata e vo tebe...
|
|
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13942 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vo ogledaloto nema nishto osven "biometriski podatoci",,toa sto e ., e vnatre vo toa nadvor od ogledaloto i samo toj/a/o ,,,znae kade e toa shto trebe da e vo ogledaloto ,,,i nikoj ne treba da mu kazhuva shto i kako ., sekoj dlaboko vo sebe si znae,,,,,,,,,,kade e ., i kakvo e,promenata proizleguva sama od sebe,,,,,,
|
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кога се гледам во огледало... гледам нешто многу погрешно... јбг
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13942 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
gledash ili sakash da gledash ili stvarno zemaj naochari,, bidejki ogledaloto ne lazhe a ti mozhebi sama sebe se lazhesh
|
|
|
|
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
верувај ми знам што зборам... тоа е нешто што можда само јас го знам за себе и таму и ќе остане... но ми преостанува да го прифатам она што е, да се договорам да се скрие многу добро и да живеам и понатаму со тој факт. Но многу е погрешно... доколку би знаел и ти би се согласил
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
pajser
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i shto celo vreme ke begash i sama sebe ke se sozhaluvash,hm
|
|
|
|
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе фино све тоа.. ама за се што посакуваме или што сме.. едноставно не можеме се да реализираме.. ФАКТ!... ама немам некоја фрка со тоа, само да ми се кристилизира малце боље.. шо викаш, окалките и .. да погледнам пак
|
|
|
|
FosterThePeople
Сениор Регистриран: 17.Декември.2011 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1147 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ekszi88-тоа што си го видела во огледалото си ти.Биди си ти,не се нервирај за такви глупости...верувај има луѓе со тројно поголема мака,некои кои што не можат ни да се видат во огледало,но задоволни се со тоа што се живи.Уживај и без мака,јас бидејќи сакав да бидам како што им одговара на другите претрпив многу.Уживај!
|
|
I just wanna feel real love.
|
|
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas ne se sporeduvam so nicija maka nitu pak sakam. Toa ne mi pomaga da go resam ona sto mene me maci. Sepak ti blagodaram
|
|
|
|
FosterThePeople
Сениор Регистриран: 17.Декември.2011 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1147 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Твој е изборот,немам право да ти се мешам во твоите проблеми.Ти посакувам среќа со решавањето на проблемот.
|
|
I just wanna feel real love.
|
|
Внеси реплика | страница <1 1718192021 24> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |