|
Хороскоп |
Внеси реплика | страница <1 2122232425 157> |
Автор | |
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Skorpijata moze so podlos da gi osvoi lugeto, a lavot sam od sebe zraci. Aj, da ne se raspavame sega, se znae koj go vodi carstvoto..
|
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
Mickey_k
Нов член Регистриран: 13.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 23 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не бе пак ти расправање скраја било... ај поплукај се!!!
Море... до сега ниеден лав не излегол на крај со мене живеам со лав дома и многу другари кои се лав па неможат да се справат со мене... и никогаш не доминирале... Сакам да ти кажам од икуство.
|
|
...does it worth livin'...
|
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I don't think so.. Kaj mene e poinaku..
|
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
bejbi
Сениор Регистриран: 23.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е па вака Mickey_k .... Водолија сум во хороскоп... најдобриот знак... и да не бидам пристрасна, ама ова го тврдат сите астролози... па што е и чудно - ова го имам мноогу пати слушнато од ЛАВ -астролог... А за натална карта ми треба повеќе литература... а мислам дека има и програмчиња за таа работа... кои за жал ги немам... Што значи - не знам да правам натална... Вака од хоби читам... ме интересира... па затоа знам некои работи... |
|
|
|
bejbi
Сениор Регистриран: 23.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е па вака Delfin...Како прво... спаѓаш во групата на најдобри астролошки знаци - Водолиите... шо да ти кажам... се’ најдобро... ... Интелегентни суштества... со сите во добри односи... човекољупци... а тоа што ти е стрелецот во подзнак - те прави авантурист... со спортски - немирен дух... желен за патувања... нови авантури и подвизи.... За сега О.К? Пoздрав... bejbi... |
|
|
|
Dana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I, ne zaborajavaj, vodoliite se najinventivni vo sexot, prosto obozavaat da experimentiraat
|
|
|
|
bosab
Сениор the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а нешто да кажевте за јарец подзнак девица
|
|
Dana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nema sto da se kaze, citaj: Jarac (22.12. - 19.1.) |
|
|
|
bosab
Сениор the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
е да пуштив корени на форумов
|
|
angelwings
Сениор Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bosab i ti imas rodenden na zima
|
|
angelwings
Сениор Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Strijelac (22.11. - 21.12.)
Optimistièni ste i puni entuzijazma. Èesto se oslanjate na sreæu zato ¹to nemate talenta. Veæina Strijelaca su pijanci ili narkomani. Ljudi vam se smiju |
|
engie
Сениор Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ok za site kazavte, znae li nekoj togas nesto za devicite?
|
|
|
|
angelwings
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Djevica (23.8. - 22.9.)
Vi ste logièan tip i mrzite nered. To cjepidlaèenje je muèno va¹im prijateljima. Hladni ste i neemocionalni i ponekad zaspite dok vodite ljubav. Djevice su dobri vozaèi autobusa. |
|
engie
Сениор Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Znaev deka nema nisto dobro od ova da izleze,podobro ke bese da ne prasav
Znam deka sme losi.
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 2122232425 157> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |