|
Денес... |
Внеси реплика | страница <1 429430431432433 566> |
Автор | |
FosterThePeople
Сениор Регистриран: 17.Декември.2011 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1147 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Денес...неочекуван ден
|
|
I just wanna feel real love.
|
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Денес ми е толку лошо што не можев ни да се облечам и да излезам....
Се ме боли и рацеве не ги ни осеќам..ни шише вода не можев да си донесам Го прележав цел ден...глуп 8ми март
|
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
FosterThePeople
Сениор Регистриран: 17.Декември.2011 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1147 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па за тоа е осми март,ден за лежење,за тоа жените не работат денеска.Само си чекаат цветчиња
|
|
|
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ни цветче не добив ....денес
|
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
FosterThePeople
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако де...не мора да е вистинско
А и се надевам во блиска иднина некој и такво ке ти подари |
|
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
денес... чај шема....
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
Novak Nastich
Сениор Регистриран: 14.Јануари.2012 Локација: Mauzdonia Статус: Офлајн Поени: 364 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Denes..imav super sex..sto bi se reklo..za pametenje.So provincijalka.Bez da me svatite pogresno,ne sakam da navredam,no ona e od Kocani..a jas duri pojma nemam ni kaj se naogja toa Kocani..Denesvecerva bi trebalo da povtorime..edvaj cekam
|
|
Mantijata e Klovnovski kostum sto go nosat dvorskite shutovi na nebesniot dvor
|
|
FosterThePeople
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Денес(Сабота)-промашен ден!
|
|
|
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://popara.mk/2012/interesno/sopstvena-mesechina/ ne znam dali da komentiram na vakvo nesto?!
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
FosterThePeople
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Супер е
|
|
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
како ми тргна... |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
BiBi_G
Сениор СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 27.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 3175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
denes.... uffff
|
|
NO MATTER WHAT WILL HAPPEN I WILL ALWAYS SMILE! |
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Од денес поново со терапија ... овој пат чинам подобро ќе е од минатиот пат
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
denes na....psihoterapija?
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Внеси реплика | страница <1 429430431432433 566> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |