|
Сте ли за да се најдеме сите од форум? |
Внеси реплика | страница <1 234235236237238 266> |
Автор | |||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
немам коментар...едноставно кажано, супер беше...
|
|||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|||
saguaro
Сениор Регистриран: 25.Август.2011 Статус: Офлајн Поени: 482 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Уште се отрезнувам од двете пива .
...а и од оние тортиљите... |
|||
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Jas ne gi probav , ama mnogu vkusno mi deluvaa
....A i da se pofalam ....saguaro e odlicen tolkuvac na sonovi....
|
|||
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|||
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|||
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
pivcata i mene mi se pogodija i razbira se, pred se drushtvoto...ama toa tortiljite...
|
|||
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|||
pHp
Сениор Регистриран: 31.Август.2011 Локација: Rwanda Статус: Офлајн Поени: 1477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Кралицата
Нели не беа тортиљи |
|||
Ние не сме човечки битија со духовно искуство, туку духовни битија со човечко искуство
|
|||
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Што и да беа..
битно сте се отрезниле и наспале |
|||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|||
speed
Сениор Регистриран: 09.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 803 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Super si pominavme, i konecno posle dolgo vreme se sobravme poveke luge :)
|
|||
speed
|
|||
pHp
Сениор Регистриран: 31.Август.2011 Локација: Rwanda Статус: Офлајн Поени: 1477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
А ти испи најмногу од сите, немој сега не Ти броев да знаеш |
|||
Ние не сме човечки битија со духовно искуство, туку духовни битија со човечко искуство
|
|||
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ја морав да бидам примерна,да не ме провалите на прво гледање..
а може и не си избројал убаво |
|||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|||
pHp
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Примерна? 3 вискија Jameson, 3 штока, 5 пива и литро вино.... До 21 часот.... Така да во право си, после 21 часот не броев, така да не сум избројал убаво
|
|||
|
|||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Мирни бе
Седенката беше супер , муабетот супер , луѓето супер ... ма да жалев за една работа која си ја кажав и таму ... се надевам следниот пат ќе направиме да биде уште подобро ...
|
|||
I'm out bcz of pathetic around here
|
|||
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Кумо
|
|||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|||
Pica pica
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2010 Статус: Офлајн Поени: 1488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Внеси реплика | страница <1 234235236237238 266> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |