![]() |
|
Што би и направиле на личноста над вас? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 462463464465466 563> |
Автор | |
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Би и подарила една црвена ружа.
![]() |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
![]() |
|
pHp ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2011 Локација: Rwanda Статус: Офлајн Поени: 1477 |
Би ја везел на гоблен
![]() |
|
Ние не сме човечки битија со духовно искуство, туку духовни битија со човечко искуство
|
|
![]() |
|
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
go ostavam da nakisne na dozd
![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
|
laki_bu ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Bi i zadrzal cador ..da ne nakisne
![]() |
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
![]() |
|
Novak Nastich ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Јануари.2012 Локација: Mauzdonia Статус: Офлајн Поени: 364 |
bi i napravil mal univerzum..za da ona bide centar u nego
|
|
Mantijata e Klovnovski kostum sto go nosat dvorskite shutovi na nebesniot dvor
|
|
![]() |
|
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
aaaa mu stavam voda u patikite
![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
|
viktorija123 ![]() Сениор ![]() ![]() Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
tebe ti treba ushte podrumot izglea
![]() |
|
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|
![]() |
|
ke ja pratam vo vizbata po ajvar i domasno vino
![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
|
paton ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Август.2011 Статус: Офлајн Поени: 789 |
aaaa....tuka ja cekam...vo vizbata................
|
|
![]() |
|
aaaa misolovka mu spremam ...za vo vizbata
|
|
vivi
|
|
![]() |
|
paton ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Август.2011 Статус: Офлајн Поени: 789 |
tolku ubavo kje ja onadam.............sto pak kje posaka da ja onaduvam.................
|
|
![]() |
|
go nosam na vecera u Pariz onaka
|
|
vivi
|
|
![]() |
|
aaaa...nema onaka.....ima da bide Pocetnoto Tango vo Pariz
|
|
![]() |
|
od tamu....za Kazablanka onaka
|
|
vivi
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 462463464465466 563> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |