|
Во моментов ... / Сега ... |
Внеси реплика | страница <12345 7> |
Автор | |
FosterThePeople
Сениор Регистриран: 17.Декември.2011 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1147 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во моментов умирам од глад,пак!
|
|
I just wanna feel real love.
|
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во моментов ти послужив едно парче чоколадна торта
Може не ти ја погодив....ама...
|
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
FosterThePeople
Сениор Регистриран: 17.Декември.2011 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1147 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нешто соленко да беше...
|
|
|
|
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во моментов..........ќе ги направам
|
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
FosterThePeople
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Опа,голема форумска домаќинка сме имале тукааа...
|
|
|
|
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ехее, нема веќе кој да ме фали......инаку не бев лоша на времето
|
|
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ми се пие кафенце и ми се прави муабетче со брачедата ... далечна Отидов
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..јадам
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во моментов се ми смета...се ми е вишок...се би фрлила низ прозор....би се фрлила и јас...у пм колку е само високо
И пијам чаша вино...или ќе заспијам или ќе се опијанам...трето нема
|
|
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
во моментов -ставив една тенџера грав да врије и подоцна денес ќе готвам највеликата манџа на светов
грав со кисело зелје
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во моментот..сега дремам и се прозевам
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сега ми се оди вкафана
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ми се пие кафе...ама не ми се вари
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ми се јаде топло лебче, шопско сирење и струмичка френка |
|
Внеси реплика | страница <12345 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |