![]() |
|
Сакам Да Кажам ....... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 510511512513514 890> |
Автор | |
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Poradi bi so nego nego so mene
![]() |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Ти дојди повикај ме на ручек ... па ќе знаеш ским порадо(
![]() ![]() Изменето од Santijago - 06.Март.2012 во 15:21 |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Знам де дека ти е Фолки поважен..и скарата
![]() |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
сдк... влегов, си ги потрошив парите и си излегов
![]() |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
laki_bu ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
SDK...Sega ke isceznam , i ke se pojavam nekade posle polnok
![]() |
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
сдк-секој си има принципи
|
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
сдк...сработив милион работи кои ги игнорирам цеееела година,кафе не пиев,секој мускул ме боли...само да ја затворам таванската врата од мојата душа...а таа зјапнала ко ламја,ќе ме изеде...никако да се затвори
![]() Изменето од Andjelina - 06.Март.2012 во 23:48 |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
Го мразам, глуп е
![]() Да ја имам таа привилегија би го плеснала сеа ... да се научи еднаш засекогаш која сум и со кого си фатил работа ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
сдк- пак во последниот момент .Ништо .ќе се чека некоја следна прилика
|
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
СДК..... Среќен 8 ми Март на сите дами на форумов ![]() Да сте живи и здрави и нека денов ви биде исполнет со максимална посветеност од страна на машкиот пол ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
СДК .....тука кај мене е 00:20 часот , па затоа искористив прилика прва да честитам
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
СДК
Честит 8ми март дадо ![]() Истото се однесува и на Калипсо, газела, Сања, Биба, Анѓа, Кејт, ekszi, Под Водно, сагуаро, виви, Рената, викторија, Клара, мун, замислена, Schatzii, мама, снешка, мрзлето, Литиум........... ![]() И нормално Новак да не го заборавам
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
FosterThePeople ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Декември.2011 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1147 |
Нека им е среќен 8-ми март на сите жени тука на форумот!
Само БелаБабо,не те сфана зошто за Новак среќен 8-ми март? ![]() |
|
I just wanna feel real love.
|
|
![]() |
|
Па посекси се осеќал како жена
![]() Да не се навреди ако не честитам
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 510511512513514 890> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |