![]() |
|
Се срамите ли од својата најверна другарк |
Внеси реплика ![]() |
страница <12 |
Автор | |
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Јас се гордеам со мојата најдобра другарка, затоа и ми е најдобра другарка.
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
![]() |
|
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Ако ми е најдобра другарка нема логика да се срамам од нејзе.
|
|
![]() |
|
sneska_v ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
....nikogas ne bi se sramela od moite prijateli,sepak jas gi odbiram niv tie me prifakaat mene,da se sramam
![]() |
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13948 |
najdobri prijateli ili prijatelki., eden ili dva.,/ aj i tri., za kakvo sramenje stanuva zbor koga ni se najdobri prijateli za vo dobro ili zlo
![]() |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
taa e super zosto bi se sramela
![]() |
|
![]() |
|
smilegirl ![]() Група ![]() Регистриран: 23.Декември.2011 Статус: Офлајн Поени: 48 |
Кога веќе се дружам со некој, значи ми одговара. Нема причина да се срамам од таа личност.
|
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Какво лесно прашање ![]() Па ако те изневерува и го знаеш тоа или си ја фатил на дело и сеуште не си ја откачил нема од што да се срамиш .Проблемот си е во тебе
![]() |
|
![]() |
|
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Se nadevam deka temata ne seriozna :-)
Ne znam zoshto bi bila najdobra prijatelka koga bi se sramela od nea :-) |
|
![]() |
|
камелеон ![]() Сениор ![]() ![]() девојката со точакот Регистриран: 12.Април.2012 Статус: Офлајн Поени: 587 |
Никогаш ама баш никогаш не сум се страмела од нив,а ги имам 3
|
http://www.youtube.com/watch?v=sEj3Ife6rqU
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |