|
Што прави оваа влада?! |
Внеси реплика | страница <1 127128129130131 200> |
Автор | |||
FosterThePeople
Сениор Регистриран: 17.Декември.2011 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1147 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Смешно?!Одам се мавам од мост или се самоубивам пред споменик!Кој срам би било
|
|||
I just wanna feel real love.
|
|||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
немој да се самоубиваш .Некој треба да ја бира новата иднина на Македонија
|
|||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ја како не смешно... Клеопатра е Македонка... и живеела у Египет... и таму имало пирамиди... башка има и песок затоа има кај нас плажи на Вардар... има и оази, затоа има кај нас палми у Вардар... излегуе на море, затоа кај нас ќе има бродови од пирати... е сеа... она панорамското тркало незнам со што има врска... ама нема врска, ќе најдеме некоја врска... |
|||
FosterThePeople
Сениор Регистриран: 17.Декември.2011 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1147 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Знаете ли дека на Џорџ Буш мајка му јатрва била од Прдејце?!
|
|||
I just wanna feel real love.
|
|||
којсумјас
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Значи да бидеме реални... тоа е точно... и башка, Клинтоница е по потекло од Дебреште... а Клинтонот од Струмицата... и да бидеме целосно прецизни... иако во Библијата не е споменато... постојат индикации, кои кај Миленко брзо ќе бидат објавени... дека споменатиот Рај бил... у Македонија, а Беласица била граница... мислам, ама не сум сигурен... дека бродовите што Коце, онака пресреќен, ќе ги донесе у Вардар... уствари се во корелација на Ноевата барка, за која исто има силни докази... дека била правена у Македонија... од Пелистерска молика... и да не откривам се'... |
|||
Highlander969
Сениор Регистриран: 15.Февруари.2009 Локација: Scotland Статус: Офлајн Поени: 114 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
....a posle piramidite i eden kineski zid, pa Ajfelova Kula, pa Statua na Slobodata......
|
|||
annaja
Сениор Регистриран: 21.Април.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 531 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Баба ми викаше,фали ме усто ќе те чепам,бегајте ноги ќе ве прскам....е тоа прави!
|
|||
којсумјас
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Груевски: За неколку години индиските бизнисмени ќе дојдат и кај нас</h1>
Не ми се верува... по втор пат после 2000 и кусур години... ја освојуваме Индија... овој пат doing biznis... је**ш ЕУ, кога Индија и Кина, значи пола планета веќе инвестира кај нас... Изменето од којсумјас - 06.Март.2012 во 17:34 |
|||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Почна оваа влада, почна по малку да отвора капиџикот за да излезе троа од смрдејата која ја правеа некои. По она те се врати Перо од Австралија, те пак си замина, сега излезе дека Перо не заминал туку “решава мноооогу лични проблеми“.Е тоа што малкуцка подлажал портпаролот на МНР и не е некоја греда-грешки сме -луге прајме
Министерот Попоски потврди дека неговиот портпарол лажел за Стојановски |
|||
pHp
Сениор Регистриран: 31.Август.2011 Локација: Rwanda Статус: Офлајн Поени: 1477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Се сретнал човекот со 25 највлијателни луѓе во Индија.... Покажале огрооооомееееен интерес за инвестирање во Македонија.... Ќе видите за неколку години... Ќе видите... |
|||
Ние не сме човечки битија со духовно искуство, туку духовни битија со човечко искуство
|
|||
којсумјас
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Значи она што ми е најпроблематични, барем мене... ми е проблемот со образованието, стручноста на кадрите, иднината на државата... се отварија безброј факултети со катастрофален квалитет... од кои ќе излезат кадри кои се тоталка нестручни во областа во која имаат диплома... таков нестручен кадар не може да го води општеството напред... ниту има знаење ниту способност да го прави тоа... од друга страна, денес вториот и третиот ешалон од владејачката гарнитура... е стручен и писмен исто како и овие младиве деца кои моментално се продуцираат... од таканаречените факултети... нема иднина на држава каде студентите и интелектуалците не се водечка сила... едните се на ниво на средношколци, другите се нарекуваат "стручњаци" по питај бога која основа... нема иновативност, нема користење на науката во корист на општеството... и како ќе ја има кога стандардите за знаење се спуштени испод секое нормално ниво во светски размери... нема водечка сила, критична маса што ќе ја дефинира државата како држава... ние тонеме во сивило, во безличност, во апатија... а оваа влада, како намерно да сака да остане така... уште полошо, како намерно да не турка во поголемо с***е... и знам дека многу малку се свесни за ова што го кажувам... и како и би биле... тоа е надвор од моралните и етички норми кои оваа влада на себе својствен начин... го истурка како нормална и потребна атмосфера за живеење на овој народ... поважно е да пееме за Гоцевата раса отколку да ги сфатиме идеите на Гоце... гледам како се' што се работи се работи фушерајски... каубојски, нестручно, аматерски, без почитување на никакви технички стандарди... без научна основа и стручно ниво... гледам како новопродуцираните кадри нема ни да знаат за какви стандарди зборувам... и да, мене тешка ми изгледа иднината на оваа држава... и тоа не е заради другите окулу нас... туку заради самите нас... Изменето од pHp - 07.Март.2012 во 09:47 |
|||
Zeksi71
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Може и се сретнал, ама барем се сретнал, се труди човекот да донесе некој во Македонија, него рошавиот колку се трудеше??? И тие што доаѓаа сами ги набрка со барање мито.
|
|||
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
|||
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Одобрија покачување на парното за 35%.....ај наздравје нека ви е
|
|||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|||
pHp
Сениор Регистриран: 31.Август.2011 Локација: Rwanda Статус: Офлајн Поени: 1477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Абе ќе видиме за неколку години |
|||
Ние не сме човечки битија со духовно искуство, туку духовни битија со човечко искуство
|
|||
Внеси реплика | страница <1 127128129130131 200> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |