![]() |
|
Сакам Да Кажам ....... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 505506507508509 890> |
Автор | |
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Тесна сива улица...Блед поглед, а сепак жубори надежта.Љубовниот танц на две пеперутки со стаклени крилца враќаат назад со мислите и пред очите старото борово дрво каде некогаш се закопа се што беше мое.Одеднаш ѕирна славеј, кој со нотите на својата мелодија потсетува дека длабоко внатре дел од минатото уште постои.До тогаш убедена дека сеќавањата мирно спијат во коренот на тој бор, а всушност кротко одмарале на работ на душата.Песната ги расони исто како капките вода уморните очи од попладневната дремка и на нивните крилја повторно ја донесоа љубовта како кралица на престол.Но, без круна.Падна во рацете на неповратот или ја украде ти, кралу на душава?Кралица без круна, како животот без тебе-ништо!Ќе ја вратиш ли за кралството пак да заживее или ќе ја фрлиш во реката на заборавот за да ја однесе и се што некогаш сјаело да се претвори во пепел?
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Понекогаш кога ќе кажам добро сум, очекувам некој да ме погледне во очи да ме прегрне и да ми каже ЗНАМ ДЕКА НЕ СИ.......
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
![]() |
|
paton ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Август.2011 Статус: Офлајн Поени: 789 |
Sdk...ne si......
|
|
![]() |
|
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Luznite na srceto koi gi osekjas se samo tvoi i nikoj ne moze da gi vidi, kolku i da te bolat...
|
|
Incredible Blue
|
|
![]() |
|
paton ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Август.2011 Статус: Офлајн Поени: 789 |
СДК................
Поздрав........................се гледаме во пеколот........................... |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
сдк- надвор пролет, дома ледарник.Топлификација одма ја секна топлината, се грижи за нас, да не се преработиме. Сите надвор-на прошетка
![]() |
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Сдк ... ми се игра бељот .... ама нити еден од ортаците нема
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
FosterThePeople ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Декември.2011 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1147 |
Сакам да кажам колку брзо минува времето кога слушаш добра музика/песна.
![]() |
|
I just wanna feel real love.
|
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
а понекогаш и секундата е како цела вечност ...
и премногу ми е за вечерва ... ми недостигаат убавите сни ... време е за спиење
Изменето од Santijago - 04.Март.2012 во 04:01 |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Добра ноќ
![]() |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
сдк-ја пуштам грејалката жешко ,ја исклучам ладно
![]() |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
сдк-
Матка или Водно
|
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Ихаа, гужва денеска
![]() Денес во 12:11 Членови онлајн: Blue Scarlet, viktorija123, gazela, ekszi88, ПодВодно, FosterThePeople, annaja |
|
![]() |
|
Феникс ![]() Сениор ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
сдк...сите шетаат....само јас ли работам во недела ..и тоа втора смена
![]() |
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 505506507508509 890> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |