|
Стихови кои посебно ви се допаѓаат |
Внеси реплика | страница <1 1213141516 19> |
Автор | |
BiBi_G
Сениор СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 27.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 3175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako nocas krene sve po zlu
i nebo bi dodirnuo Cime te jos zasluzujem Ako ove noci odem ja |
|
NO MATTER WHAT WILL HAPPEN I WILL ALWAYS SMILE! |
|
zoranjanev1
Сениор Регистриран: 07.Септември.2011 Статус: Офлајн Поени: 379 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Данијела Мартиновиќ, /Што сам ја, што си ти/: ...јер љубав живи у свим људима... |
|
BiBi_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сите приказни исти се, тажни ко оваа Сите филмови исти се, долги и развлечени…
И само… |
|
|
BiBi_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Uvijek tako pocinje, polja cvatu
cuvaj tamne bisere na svom vratu prva si rekla ti "s tobom cu stajati" i kada bogovi dignu glas prva si rekla ti "to mora trajati" jednom davno smo imali nas Sad te se samo rijetko sjetim prolaze dani, vrijeme leti kako se poruse sni a isto smo sanjali Sad te se samo rijetko sjetim gdje li si zimi, gdje si ljeti vec je hladno, ruke mi zgrij Uvijek sve zavrsava blize bolu mrvice od ljubavi na tvom stolu jednom si rekla ti "zbogom, oprosti mi" i sve je nestalo ko za cas jednom si rekla ti "ne znam se kajati" jednom davno smo imali nas.... |
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zar si sumnjao u mene
ja u tebe nikada sve što kažeš mi je jasno ali nije drugima Zato poslušaj me dobro želje ispunjavam sve a ti meni samo jednu zaokruži me Ja nisam buntovan niti ću ikad bit' ja sam samo svoj dok sam tupast, zdrav i sit A tvoje razloge koje drugi ne vide u meni sjaje u mraku kao zvijezde vodilje Svi su drugi stare pizde ja sam drukčiji od njih možda imam lošu kartu al' dovoljan je štih Da stavim svoje dupe na markov trg broj pet tamo prdim do mirovine miriše k'o cvijet |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Od Severina - Od grad bez ljudi
Gedas u mene
ocima hladnog sjevera osjecam mraz u grudima jer sam te izgubila Znam umire ljubav tisina sve mi govori u pobedi i porazu ti samo si u proazu Vidjela sam grad bez ljudi pobjednika kako gubi andjele na stubu srama djecu koja placu sama Vidjela sam snjeg u maju djavla u bjelom raju ali ne i musko koje zna trajati u dvoje takvi valjda vise ne postoje Komad po komad moje srce kruni se a ja sam tu da cekam te i da za slamku drzim se Znam umire ljubav tisina sve mi govori u pobjedi i porazu samo si u prolazu |
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
од кога svibanj е мај на хрватски................
ah Severina... Изменето од LiDivio - 04.Март.2012 во 10:45 |
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тоа само поради римата
мају - рају, не заради друго. |
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako mi loše krene,
Na tebe neću biti ljut, Znaću da sam sam, U svemu i ovaj put.. Ako me sumnja skrene, Opet ko nekad na pogrešan put, Odustaću od tebe, jer s tobom je uzalud! Vlado Georgiev |
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јес да е банално (го оставила женската), ама супер си го артикулирал бесот и разочарувањето и .... направил одлична песна ...
|
|
Schatzii7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Колку ја барав песнава, не го знаев насловот
Znao sam sve - Sergej Cetkovic Tiho, niko to ne zna tise samo ja cujem kako se brise dan po dan zivot moj lagano nestaje Jos danas neka sve vjetar odnese jer dusa ne moze to da podnese i oko nas rusi se sve ova igra prestaje Ref. Ja znao sam sve, al' bolje da nisam sada bez nje kao da kriv sam sto nije tu o, Boze moj ja ne znam kako cu Ja pao sam tu gdje nikoga nema na samom sam dnu, sa bezbroj problema a drugovi svi kao da njoj su bolji postali Tiho, niko to ne zna tise jos samo ja cujem kako se brise dan po dan k'o dlanom o dlan nasa prica nestaje Jos danas neka sve vjetar odnese jer dusa ne moze to da podnese i oko nas rusi se sve ova igra prestaje Ref. Tiho, niko to ne zna tise jos samo ja cujem kako se brise dan po dan k'o dlanom o dlan ova prica prestaje |
|
|
|
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Runnin' out of self-control
Gettin' close to an overload Up against a no win situation Shoulder to shoulder, push and shove I'm hangin' up my boxin' gloves I'm ready for a long vacation *Be good to yourself when, nobody else will Oh be good to yourself You're walkin' a high-wire, caught in a crossfire Oh be good to yourself* When you can't give no more They want it all but you gotta say no I'm turnin' off the noise that makes me crazy Lookin' back with no regrets To forgive is to forget I want a little piece of mind to turn to |
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Come with me, come with me I'm your angel
Everyday, every night in my shining heart... |
|
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"Livin' To Do"
A message comes down... It's a warning
It's not your time, oh no it ain't, but it's coming Now what makes us think, we're here forever When life is gone, life is gone, before you know It's over A church in the rain... A sad congregation An old friend I knew When I look at the end... I understand now I got livin' to do... There's still livin' to do With every breath, comes deeper meaning I don't wanna waste, I don't wanna waste, One single minute Tears fall from the sky, angels are cryin' They cry for those... Who don't know that They're dyin'... I wait for the sun... A chance at a new day There's no time to lose When I look at the end... I understand now I got livin' to do... There's still livin' to do When I look at the end... I understand that I got livin' to do... Whoa.. There's still livin' to do |
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
Внеси реплика | страница <1 1213141516 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |