IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - Трета смена на форумот
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Трета смена на форумот

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 122123124125126 148>
Автор
Порака
FosterThePeople Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Декември.2011
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 1147
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај FosterThePeople Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Март.2012 во 05:16
Ова ми е прв пат трета смена тука да бидам бидејќи имам школски обврски,ама летово нема да бирам друга смена освен трета.Бела,наздравје кафе!
I just wanna feel real love.
Кон врв
BellaGrandma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Game over

Регистриран: 10.Јуни.2010
Поени: 20029
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Март.2012 во 05:23
Немој многу по трета смена. Ако пролисташ наназад ќе видиш дека сум дремела тука на велико....едно време домаќини бевме со stigma...Зараза е, слушај поискуснисмеење
Ај сеа домаќински да те почастам .......

Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај FosterThePeople Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Март.2012 во 05:26
Ммммм тортата ќе си ја ставам во фрижидер после ќе ја јадам,сега не можам ќе ме боле стомакот од наеднаш благо.Ти должам!
Кон врв
Сениор
Сениор

Game over

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Март.2012 во 05:27
Наздравје ...

Ништо не должишнамигнување

Јас му должам многу на форумов...па членовите нека наплаќаатплазење
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
Кон врв
Сениор
Сениор

Game over

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Март.2012 во 05:31
cheddar crackers моите омилени.......

Или па... додека бев во Њујорк зависна станав од чипсов...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај FosterThePeople Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Март.2012 во 05:33
Не знам како да ти заблагодарам што ме настрви уште толку!
Кон врв
Сениор
Сениор

Game over

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Март.2012 во 05:34
настрвувањето е гратисгазење од смеење

сеа се мислам што да јадамух

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај FosterThePeople Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Март.2012 во 05:36

јас екстра се настрвив праќајќи ти ја сликата,ама и ти нема така да останиш!
Кон врв
Сениор
Сениор

Game over

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Март.2012 во 05:38
аплауз

Како си ме погодииил бре изненадување

Ааа има да ги терам да одиме во кафана на ручек...газење од смеење
Кон врв
Сениор
Сениор

Game over

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Март.2012 во 05:41
Еј еј еј, кај ми ја сокри кајганатаглупирање

Море ја стара баба без 2 заба, кај се дава вака сабајле јадењеизненадување

Не знам вилиците кај ми сесмеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај FosterThePeople Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Март.2012 во 05:43
Бришав тоа,по вкусно јадење ми стрча на Гуглот сега во дилема сум.Инаку за тебе има кисело млеко после 3 смена
Кон врв
Сениор
Сениор

Game over

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Март.2012 во 05:46
Млада сум бе за кисело млеко без ништогазење од смеење
Лапни голтни ацрвенеење

Ај да одам да спијам и онака имав премногу лоша вечер....

Се читаме во некое подобро време FosterThePeople......далечна иднина........а до тогашголемо гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај FosterThePeople Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Март.2012 во 05:49
Поздрав и до тебе БелаБабо
Кон врв
Сениор
Сениор

Game over

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јули.2012 во 03:08
Фостер и стигма ми ги нема за трета смена...

ова ќе го оставам за Санти ... имам чувство дека ќе дежура после менеголема насмевка

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 122123124125126 148>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,297 секунди.