![]() |
|
Која мисла Ви се врти |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 196197198199200 280> |
Автор | |||||
viktorija123 ![]() Сениор ![]() ![]() Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
...se vrtat mnogu ama ako... a shto im e rabota...
![]() |
|||||
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|||||
![]() |
|||||
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
||||
![]() mmmmm... sssstujardesa.... |
|||||
Incredible Blue
|
|||||
![]() |
|||||
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
||||
човек да незнае што да избере да работи за дипломска...двете ги сакам...
![]() |
|||||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|||||
![]() |
|||||
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
||||
koga ke ti go unistat egoto , dusata, umot..........
|
|||||
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|||||
![]() |
|||||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
||||
zoshto direktno ...ne go prasha?
![]()
|
|||||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|||||
![]() |
|||||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
||||
Човек не може да провери дали се одлогирал
![]() |
|||||
I'm out bcz of pathetic around here
|
|||||
![]() |
|||||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
||||
...pa ,isti sluchaj i so tebe ,..i drugi...
![]() sp...kako e mozno toa?
![]() |
|||||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|||||
![]() |
|||||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
||||
Е така, ни јас не знам како
|
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
||||
Да им влеземе ли со ортакот на интернационалците......
![]() |
|||||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|||||
![]() |
|||||
||||
Не можам денес да играм..гости, ова, она
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
||||
ај од утре...
![]() поздрави ги гостите од нинџа...
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
||||
Ааа утре нема да им простиме
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
||||
море ако ни се погоди пак тој што го сереше карта....
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
||||
знам дека дојде да ме потсетиш дека сеуште човек може да верува во моќта на мртвите души да ме потсетиш дека некогаш ме учеше секогаш да и гледам на вистината во очи, да верувам дека сеуште си тука за мене....знам дека сакаш да ми кажеш како некогаш ти умееш и можеш се...но верувај дека јас сум само човек а не ангел,со свои доблести и МААНИ а пред се човек со душа која секогаш ќе се прашува каде си и зошто си замина без збогум....
|
|||||
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 196197198199200 280> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |