|
Дајте некој прекар за личноста над вас |
Внеси реплика | страница <1 5152535455 78> |
Автор | |
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ѕвер
|
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
Novak Nastich
Сениор Регистриран: 14.Јануари.2012 Локација: Mauzdonia Статус: Офлајн Поени: 364 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
patient emotion
|
|
Mantijata e Klovnovski kostum sto go nosat dvorskite shutovi na nebesniot dvor
|
|
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lice NN
|
|
vivi
|
|
panter123
Сениор Регистриран: 30.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 15783 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vivi
|
|
Novak Nastich
Сениор Регистриран: 14.Јануари.2012 Локација: Mauzdonia Статус: Офлајн Поени: 364 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
diva maca
|
|
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne sakam da go uvredam ama,...vistinata ne bolela vikaat.
...koj da znae,...ke si kjutam ,..za sekoj sluchaj !
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Novak Nastich
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eve jas nema da kjutam za tebe prijatelce
mnogu interesen momak Изменето од Novak Nastich - 02.Март.2012 во 15:10 |
|
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
peder-cho!
...sega ti se svigja ...siguren sum! ...a, prethodnoto samo so doza na duhovitost sakav da go kazam ,..bidejki site znaat deka si peder,...vo vistinskata smisla na zborot! da ne znaeja site,...ke ti ''stoeshe'' tvojot komentar! zadovolen,...ako sfati ,jasno .
|
|
|
Novak Nastich
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eve ti malo pojasuvanje drag moj prijatele..Zboruvam vo prvo lice ednina zatoa sto na toj nacin polesno lugeto mozat da svatat deka ne zborime za nekoja fiktivna kategorija na luge...deka tie ne se izmisleni..deka tie postojat,i se tuka megu nas...i treba ako ne da girazbereme,bar da se obideme da gi soslusame
..a do tebe brza..znam deka sieden prekrasen decko..poln so razbiranje,za makite na slabite,i malcinstvata..zarem ne..drag moj prijatele? Изменето од Novak Nastich - 02.Март.2012 во 15:14 |
|
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
momak ,...ti ochigledno imash komplex od toa shto si,...iako ne kriesh deka si toa ...shto si !...barem ne...tuka!
...me zabole mene za vas , se dodeka nekoj ne mi se kachi na glava,...a , ti ochigledno pokushavash ,..iako ,mozebi, nesakajki. ..... ..e pa,...ne mi beshe namerata da te zaebavam ili omalovazuvam , tuku samo da se ,...nashalam , ..ako ne trpish takvi stvari ,..togash ne se trti tamu kaj shto se bara neshto od chlenot pod tebe,..da kaze (ili napravi)neshto za tebe. ...pogotovo ako ''nakrivo'' mozesh da go sfatish napishanoto.... ...ako pak....sfati! a eve ti i nov prekar:...filosof-ot!
|
|
|
Novak Nastich
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas znam deka taka ne mislis..ova samo lutinata zboruva od tene..kako i da e..ne ti se lutam..ti si prekrasen decko..ti si angel..srekni sme sto te znaeme
Изменето од Novak Nastich - 02.Март.2012 во 15:16 |
|
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...sakash veruvaj, sakash ne ama,...stvarnosi mislev deka si nekoj pameten peder!
...ama,...posle vakva tvoja eksponirana arogancija ,..mislam deka imaat pravo onie shto ,...vo nikoj sluchaj ,..ne sakaat ni da chujat za nekoj...peder! ...i ne gi krivam ,..voopshto ! ..znachi,..peder si ostanuva peder...t.e...peder de!
|
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
матори
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
gjavolce...
|
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
Внеси реплика | страница <1 5152535455 78> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |