|
ВИСТИНА ЗАГРИЖУВАЧКИ |
Внеси реплика | страница <12 |
Автор | ||
Zeksi71
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
само за твоја информација, турската возачка во канада се признава заедно со уште само седум ( јужна кореа, британија, германија, уса, јапан, франција и холандија ) возачки од разни држави. Сите останати меѓу кои е и Шпанија мораат да преполагаат наново и тестови и вожња. да не сум бил во шпанија па да ми кажуваш ( додуше не сум бил во Мадрид ), ама возат исто како нас, дури и бетер ѓупци се.
|
||
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
тоа значи ли дека и ТИ полагаше..наново? |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
Zeksi71
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
да
|
||
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
||
Sataniskov
Нов член Регистриран: 15.Јуни.2012 Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Многу ги почитувам возачите кои возата по правила, без разлика дали се жени, мажи, млади , стари, искусни и неискусни! Ова за д“лгите светла многу ја јебе работава, арно ама и кога не употребуваат жмигавец, ми се кине срцето. Не се свесни колкава беља можат да направат со тоа...
|
||
Внеси реплика | страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |