|
Омилена македонска поп пејачка и зошто? |
Внеси реплика | страница <123 |
Автор | |
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Калиопи-затоа што е најдобра
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
posebno prviot i vtoriot album... |
|
b1ljana
Нов член Регистриран: 09.Јануари.2011 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 20 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Калиопи и Каролина - мислам дека тешко се наоѓа некоја лоша песна
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ако збориме за музика, немам, ниедна немала никогаш до сега квалитетна песна
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Немам, бидејќи се уште не се појавила таква.
|
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo momentov Sanja CInceva oti mi gi polni ocite so srekja . Najde li si dobar menidzer kje pravi lom...
|
|
FosterThePeople
Сениор Регистриран: 17.Декември.2011 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1147 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Онаа од Багаж што беше рок бендотДруга никоја!
|
|
I just wanna feel real love.
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Александра Пилева, не ми е омилена, ама е еден од подобрите македонски вокали: моќен, со убава боја и по малку гребе, онака како што ми се допаѓа мене. Не сум слушнала одамна ништо од неа, може и не пее веќе...? |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не дека ми е омилена, ама струмичанка е де Пејачката кариера си ја стави во втор план, можеби и не е штета, ама гласот.... мммммм... Не ми се допаѓа баш текстот од песната, ама вокалот спасува ситуација. |
|
lotus flower
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Elena Ristevska,si ja znae devojceto rabotata
|
|
Внеси реплика | страница <123 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |