|
Мистериите на dedanoe |
Внеси реплика | страница <12 |
Автор | |
dedanoe
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 15.Октомври.2011 Локација: dedanoe city Статус: Офлајн Поени: 385 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од dedanoe - 07.Мај.2012 во 13:18 |
|
Klara-D
Сениор Регистриран: 03.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 2671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dedanoe izvini ic ne te razbrav , Goce Delcev li ja sakal onaa banknota od iljada denari ? i AM ON RA li se izvinuval na nekogo ???
|
|
dedanoe
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 15.Октомври.2011 Локација: dedanoe city Статус: Офлајн Поени: 385 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
U redu, ti veruvam...
|
|
Incredible Blue
|
|
dedanoe
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Marko Polo 1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I BELIEVE!
|
|
Incredible Blue
|
|
dedanoe
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
line on the left, one cross each... and always look on the bright side of that
|
|
Marko Polo 1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Incredible Blue
|
|
dedanoe
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
member judah 13.May.2012 at AO "I'm pretty new here, but I love this dedanoe guy. He is almost clinically insane in a good way and I wish I could have a beer summit with him"
now this is really tendentious: M18 + J30 + J31 + A31 + S30 + O31 + N30 + D21 = 222 trite devojni 222 days before 1st of Capricorn = Mayan doom's day. maybe judah is not aware but father knows. the last time someone told me they love me was before some 27 years "in the whole wide world i love him and no other". it was a she and that was at the same time the 1st time i was told such a thing. nobody told me they love me never after until now. the trio devojno Marijana, Maria, Marica... and now judah does it same as some juhad leader. i couldn't resolve the significance of all this by myself so i called my heavenly father and he says: 0.413 |do the pi degree spin| EIh'0 maybe MEXICO but very similar to SEIKO as if "it is time my son" but time for what daddy "4^2 + 1^3 + 3^4 = 98 and 98days - M18 - J30 - J31 = A19" in Orthodox calendar it is "transformation of Jesus Christ" the first day for grape fruit harvest "autumn is here", "4 days before start of Virgo". |
|
Внеси реплика | страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |