|
Величествениот султан на Канал 5 |
Внеси реплика | страница <1234 5> |
Автор | |
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мислиш на интервјуто со султанот? |
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
FosterThePeople
Сениор Регистриран: 17.Декември.2011 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1147 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да,на него мислев.
|
|
I just wanna feel real love.
|
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па добро не мораше баш тој да ја води таа емисија, одвратен ми е за гледање и за слушање.
Канал 5 како да не можеле да најдат подобар водител/ка. |
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
FosterThePeople
Сениор Регистриран: 17.Декември.2011 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1147 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А и примети ли колку му беше забавно на султанот со Драгчо?
|
|
I just wanna feel real love.
|
|
Schatzii7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ептен кога го затупе со прашањата за брадата, па дали и сметала на неговата сопруга.
|
|
|
|
KikoFanClub
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 05.Јули.2011 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Следната недела на турско кафе со.. Хурем
|
|
Klara-D
Сениор Регистриран: 03.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 2671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Hurem = Nasmevka , Ljubov .....
|
|
BiBi_G
Сениор СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 27.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 3175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
откако се појави младово турче,сосема го разбирам текстот на песната за Осман Бегот
|
|
NO MATTER WHAT WILL HAPPEN I WILL ALWAYS SMILE! |
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Таа главната од серијата, не ви личи на жената на Грујо (Боркица)? Ко сестри да се... (не ја гледам серијата, само така имам приметено...)
|
|
Klara-D
Сениор Регистриран: 03.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 2671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kakva mok na zapazuvanje
jas ja sledam serijava i ne sum primetila do sega nekoja slicnost
Turcevo od Bibi mnogu moderno a Sultanov Sulejman kako staree se poveke
mi e nesimpaticen
|
|
goran-twin
Сениор Регистриран: 02.Јануари.2012 Статус: Офлајн Поени: 385 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не ми се допадна во филмот тоа како принцот Фердинанд оди лично да ја ослободи својата принцеза .Никој принц не би направил такво нешто во реалност .
Можеше барем да пушти некој друг да оди и да се преправа. Али добро нели сепак како бајка е интересно тоа како принцот оди лично да ја ослободи принцезата. А да на тоа се восхитуваме и ние повозрасните |
|
saguaro
Сениор Регистриран: 25.Август.2011 Статус: Офлајн Поени: 482 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ми се допаѓа она црвеното камионче позади, а и комбинацијата на хеви метал облека со турбан и турски брк... |
|
Schatzii7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Колку поетични се султанов и Хурем...најјако ми беше она помаранџеста месечинко, портокалу мој
Инаку Махидевран само си се смешка цинично и се сити, мисли дека ќе има некаква корист додека овие две се караат таа ќе му се нушне во постела на султанот. |
|
|
|
Schatzii7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Прекинато снимањето: Султан Сулејман пред неизвесен крајСценаристот на популарната серија „Величенствениот“, Мерал Окај почина од рак на бели дробови, оставајќи го во неизвесност снимањето на приказната за големиот султан Сулејман. Поради ненадејниот пресврт на околностите продуцентите објавија дека снимањето на последната сезона ќе биде прекинато на неодреден период бидејќи како што велат „не постои сценарио, а актерите се под стрес поради смртта на блиската пријателка“.Окај е позната по тоа што сценариото за секоја епизода го пишувала непосредно пред снимањето, па така за последната сезона за сега нема никакво сценарио. |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1234 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |