|
ПОМОШ- ИДИВИДИ ОРДИНАЦИЈА |
Внеси реплика | страница <1 3536373839 48> |
Автор | |
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еј, ама не одговарам за последици
Овој демек за сите болки е, ама кога станав и јас еден ден во 3 навечер и му се јавив на забарот дома, ми рече ... што имаш дома? Се набројав и овој...абе најлош е Венторот ама во 3 саат друго нема да најдеш. Пиј таму
После пола саат раат заспав
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
pHp
Сениор Регистриран: 31.Август.2011 Локација: Rwanda Статус: Офлајн Поени: 1477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Море цела ноќ око не склопив.... Само чекам да дојде 5 саат, цело пакетчке ќе проголтам ... Не се трпи ова...
|
|
Ние не сме човечки битија со духовно искуство, туку духовни битија со човечко искуство
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ееееееееееедно колега. Едно на 12 саати.
Ок, јас си голтнав на 8 или 7... беше
Ама јади пред тоа по можност не нешто лесно. Стварно се чувствува на желудник. Јас на гладно едно земав (дека не можев да јадам) ама ...
|
|
|
|
pHp
Сениор Регистриран: 31.Август.2011 Локација: Rwanda Статус: Офлајн Поени: 1477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Колега, ако ми верувас не можам уста да отворам.... Изгледам ко пит-бул ама само на левата страна
|
|
Ние не сме човечки битија со духовно искуство, туку духовни битија со човечко искуство
|
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Утре раат ќе бидеш. Или по некој ден.
Мисли позитивно
|
|
|
|
BiBi_G
Сениор СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 27.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 3175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
офффф... знам како ти е...со тоа што јас не гребев таван со нокти туку отварав дупка во ѕид-со глава пиј го химоралот, го разградува отокот..за болките венторот ќе заврши работа,можеш и почесто да го зимаш,на 4-6 саати,зависно од болката...но, обавезно со ранитал( улкодин) за да си го заштитиш желудникот...антибиотик задолжително и од мене уште нешто..не спомна нигде,дали ти го отстранија лекот? ако уште ти стои-земи и извади го...полека со нешто исчепкај го, остави го забот нека се дренира... ништо полошо не може да ти се случи |
|
NO MATTER WHAT WILL HAPPEN I WILL ALWAYS SMILE! |
|
pHp
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сам да го извадам Биби? А да ти кажам ми пречи што е внатре искрено... |
|
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сам бе пХп,кој сакаш да ти го извади?
Убаво ти кажа Биби,така ќе се овозможи дренажа и веќе утре ќе се чувствуваш далеку подобро. |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ама си нежеееен колега.
Покопај малку внатре, одма ќе ти олесни.
|
|
|
|
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ti da'am na zaem hilta?
|
|
Incredible Blue
|
|
BiBi_G
Сениор СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 27.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 3175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
seirdzija |
|
NO MATTER WHAT WILL HAPPEN I WILL ALWAYS SMILE! |
|
pHp
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Поише работа ќе ми заврши една папагајка |
|
|
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се прашувам што направи колегата со забот
|
|
|
|
pHp
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Колегата со забот има уште поголем оток Ми напикаа внатре игли, шприцови, секакви брусалки, само уште повеќе ме боли и уште повеќе сум отечен. Па, после треба да идам на снимки и на орална хирургија, така ми кажаа.
П.С. Санти, благодарам за идејата за ВЕНТОР, колку си ме спасил |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 3536373839 48> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |