|
Златна Бубамара на популарноста |
Внеси реплика | страница <1 89101112> |
Автор | ||||||||||||||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||||||
|
||||||||||||||
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||||||
изгледа ќе биде вечер на султани и аги
едвај чекам... |
||||||||||||||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
||||||||||||||
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||||||
Оваа манифестација подобра ми беше кога ја водеше Тони Михајловски, но и Сашко Коцев не е лош ... (единствени светли точки)
Инаку, освен добрите штосеви што ги кажува водителот, смешно ми е и кога ги гледам присутните во Универзална сала како в а ж н о седат, демек оскар очекуваат да добијат, сите до еден VIP (повеќето од нив првпат ги гледам, или пак се популарни, а јас не сум во тек, мора до мене да е )... Бред Пит, Мадона, Џорџ Клуни...
ПС: Постојат категории фЛизер, пчелар и таслачар на годината???
ППС: Мора ли секоја година кога ќе се додели награда некому да оди во позадина музиката од филмот РОКИ .?...
ЕДИТ (пјаф): Едвај чекам да ја гледам... ќе ја даваат на ТВ накнадно? Изменето од LiDivio - 20.Февруари.2012 во 09:16 |
||||||||||||||
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||||||
да во сабота на канал 5 ама незнам од колку саат
|
||||||||||||||
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
||||||||||||||
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||||||
Да, ќе ја емитуваат во сабота во 20:15 на канал 5.
Последниве 2-3 години немам гледано бубамара, се надевам оваа година нема да заборавам да ја изгледам. |
||||||||||||||
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
||||||||||||||
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||||||
Најромантичниот момент на Бубамарата-Сашко Коцев ја запроси девојката
|
||||||||||||||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
||||||||||||||
sanja-a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||||||
прекрасно изведено...убавини |
||||||||||||||
||||||||||||||
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||||||
И Сашко Коцев не е повеќе ерген...сигурно многу девојки се разочарани.
Инаку ништо посебно не ми е запросувањево, веќе видено, мразам такви и слични лигавења во јавност. |
||||||||||||||
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
||||||||||||||
LiDivio
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||||||
Па да... тој новинарот на Сител веќе ја запроси јавно девојката... не е интересно повеќе, помина возот...
|
||||||||||||||
Zeksi71
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||||||
Не ја разбирам потребата од егзибиционизам на поединци, еден крајно интимен момент како запросувањето на идната сопруга да се прави пред стотици илјади луѓе.
Нели ќе беше подобро, да ја изведеше некаде на вечера, да ја праша тоа што треба да ја праша, и после да ги известат родителите и најблиските. |
||||||||||||||
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
||||||||||||||
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||||||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||||||
Златна бубамара...вечера репризата ја изгледав со апетит,честитки за Сашко,одамна не сум се смеела вака(не за запросувањето,да не се разбереме погрешно, иако и тој дел беше добар)
Се подобар и подобар е,уживав навистина
|
||||||||||||||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||||||||||||||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||||||
абе батали запросувањето, запази ја масивната доза на ремет од негова страна
|
||||||||||||||
размисли пред да напишеш глупост
|
||||||||||||||
LiDivio
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||||||
Ја гледав од пола (после фудбалот), имаше добри штосеви, на Сашко му добар му беше оној со барокната фасада (оперско пеење) , и на Кили оној ,,еден човек ми дојде пред врата со кесиче од Бицијани и ми вика еве и ти да заличиш на човек,,.... |
||||||||||||||
Внеси реплика | страница <1 89101112> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |