![]() |
|
Што би и рекле на ЛНВ ако се разбуди до тебе |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5152535455 214> |
Автор | |
laki_bu ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
![]() |
|
Novak Nastich ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Јануари.2012 Локација: Mauzdonia Статус: Офлајн Поени: 364 |
bez gajle,peder sum..a i ne me palis,ne si moj tip
![]() |
|
Mantijata e Klovnovski kostum sto go nosat dvorskite shutovi na nebesniot dvor
|
|
![]() |
|
mariija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2459 |
ako si derpe togash ne bi se razbudila kraj tebe
![]() |
|
"If you talk to God you're religious. If God talks to you, you're psychotic."
|
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
јас ли сум касметлијата или она ?
|
|
![]() |
|
Novak Nastich ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Јануари.2012 Локација: Mauzdonia Статус: Офлајн Поени: 364 |
malecok,zasto kries deka si gay?Mislish deka ako si najglasen u sataniziranjeto na homosexualcite-deka nekoj ke ti poveruva deka ti si str8?Od avion se gleda deka si mal latenten pesko...i begaj od ovde..ne me palis,ne sakam feminizirani mazinja
![]() |
|
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
vekje mu kazav na eden shto mi spiel u krevetot moj ama,..eve....pak :
...koj kurac be ,..ti barash u mojot krevet??!! ![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Феникс ![]() Сениор ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
те знаат по дома кај си
![]() |
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
l...kjiuti ma,..vljda nema da ...doznaat!
![]() ![]() ![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Znam deka sonuvase kako vozis golem kamion,kako vozis Scania,ali ona so sto menjase brzini..
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
vidi komsija, moze se vratila zena ti , otvorila pa da begas doma
![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
A da legnese , da ne se zamaras so komsiite
![]() |
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
![]() |
|
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
epa fakaj se za rabota
![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Mesto za rabota , za drugo moze
![]() |
|
|
|
![]() |
|
samo trebalo da vozis 30 na cas....sega doznav
![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5152535455 214> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |