|
Stand up комедија со Марјан Ѓеорѓиевски |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | |
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 22.Февруари.2012 во 22:46 |
Шетајќи низ темите на овој пдф забележав дека нема тема за него.
Сметам дека треба да има една ваква тема со оглед на тоа што дечково е се попопуларен. Дали го гледате, какви се вашите мислења? Кое видео ви е омилено ? Мене искрено на почеток не ми беше нешто посебно смешен, ама дефинитивно е се подобар и во последно време има се повеќе интересни видеа што ми го привлекоа вниманието. Еве дел од нив. |
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Многу е добар .Со задоволство гледам секој негов нов клип .
Го поздравувам Марјан и му посакувам уште многу да ни радува со неговите комедии .
|
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
Schatzii7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dzirni go saso tasevski
|
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
Schatzii7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ќе ѕирнам, туку не се изјасни за дечково за кој е наменета оваа тема.
|
|
|
|
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
smeski
|
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Баш ми е интересен и секогаш си го гледам кога ми треба доза смеење
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
FosterThePeople
Сениор Регистриран: 17.Декември.2011 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1147 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сите епизоди му ги имам гледано и на секоја умирам од смеа!
Го бива човекот и само напред! |
|
I just wanna feel real love.
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
следната недела во НЕДЕЛА ( 18.03.2012 ) ќе има нов клип
|
|
Schatzii7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Чекаме да ѕирнеме нешто ново
|
|
|
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од evangeline - 17.Март.2012 во 14:30 |
|
Schatzii7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
најдобриот се врати Изменето од емил - 27.Февруари.2013 во 21:42 |
|
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |