|
ВМРО-ДПМНЕ или СДСМ? |
Внеси реплика | страница <1 7778798081 95> |
Автор | |||
FosterThePeople
Сениор Регистриран: 17.Декември.2011 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1147 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Груевски пред да ја земе власта што викаше народот?Грујо брате ти ќе не спасиш од Бранко итн...Сега пак обратно...Грујо клапчо еден...СДСМ браќа спасете не...
Wait a minute Нели ви се сите исти,и СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ? |
|||
I just wanna feel real love.
|
|||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ај ова е некако по прифатливо-нека си спуштаат чивии за нивните маани, поприфатливо е отколку да го закрвавуваат народот-фајдето им го видовме и на едни и на други, та дошле на време, та закасниле
Опозицијата на Премиерот му подари будилник, зашто доцнел 48 минути! |
|||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
..zarem od dve .... gomna,..... da birash?!
|
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Иста матрица, истааа. Велат дека секој покажува што му лежи во подсвеста по она што го избира како свој превез (маска, аватар, никнејм). А кој да знае дали е вистина, ама гледајки ја реалноста во Македонија, ко да има вистина во кажаното. Нашите локални, не избираат маска на питачи, напротив се таде султани, паши и аги
|
|||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Страва еј... бал вампира... овие може само сами себе да се урнат... |
|||
Zdravko81
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
јас само ќе цитирам еден стар комунист'' додека на чело на СДСМ е човекот кој ја водеше арамиската транзиција поради која останавме илјадници луѓе на улица СДСМ ќе биде осудена на пропаст ''
|
|||
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
|
|||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Искрено одамна не гледам некоја разлика, барем во побиските ешалони кои очигледно се надвор од контрола, барем во помалите места, подалеку од централата. Интересно е што за своето “терање страв во ксоски“ користат “грб“ на партијата која при мало разнишување веднаш ќе ја напуштат и брзо -брзо ќе се приклучат кон спротивниот табор-примери еден куп
Ја читам веста и му ја думам-ќе одговара ли лицево кое во името на партијата расчистува сметки, барем според изјавава на “нападнатиот“ Инспектор се заканувал на уредникот на ОхридСкај: |
|||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Sega citam vo vesnik.... Eden od pritvorenite vo akcijata "Detonator" vo Kocani, e Goran Kuzmanovski, soprugot na onaa maloumnata pratenicka, sto se krstese deka e poslusnik na Gruevski i go povikuvase Branko da donese malku viski i droga....
|
|||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|||
Zeksi71
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
а што лошо е ако се крсти во Грујо, или пак на бандитот да му бара дрога и виски??? и како тоа одреди дека таа е малоумна???
|
|||
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
|||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Како одредив ????? ....само малоумник може да се однесаува така..... биде платен со парите на народот за да застапува народни интереси а наместо тоа да тресе зелени од собраниската говорница....или да кажува кој и е идол или кого мрази.... Или само ти имаш ексклузивно право да одредуваш кој е "бандит" а кој е поштен, а....
|
|||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...ti lichi na nekoj shto ima zdrav ,...''zeludnik''? |
|||
|||
Zeksi71
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
воопшто не е малоумно на некого да му кажеш дека е криминалец ако тој и стварно е таков.
|
|||
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
|||
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
..ako vekje mene ...ne mozesh ili ne sakash da me razberesh ! ajde samo,...ne ni kazuvaj deka ,..sekoj si ima(l) idoli . |
|||
|||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Малоумна не знам дали е. Таа си се наполни со пари, а и мажот и исто така, па после викајте ја како сакате. Баш ја заболе неа Не се се парите во животот, а сигурен сум дека мажот и ќе помине или со најмала казна или после некое време мистериозно ќе биде помилуван. Па нели така функционира тој систем кај нас? А нејзината изјава можат слободно да ја стават како изјава на годината. Заслужува почесно место оваа година! После се чудиме од каде таква црна, мрачна, тешка...лоша..слика за МК. Па сами си ја правиме бе. Нели и ние ги оговаравме оние што се тепаа во парламент? Нели негативни критики добија. Епа...
|
|||
I'm out bcz of pathetic around here
|
|||
Внеси реплика | страница <1 7778798081 95> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |