|
Дали во МК има вистински мајстори за тетовирање? |
Внеси реплика | страница <1234 18> |
Автор | |
buceslatko
Сениор Регистриран: 29.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 602 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne sum cula za tebe do sega.... ako si onlajn ukluci se na msn... |
|
Read an cry!!!!!
|
|
buceslatko
Сениор Регистриран: 29.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 602 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a ako mi ja utnat tetovazata, sega vece ce mi bide sram da dojdam kaj tebe
|
|
Read an cry!!!!!
|
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tetoviranje samo kaj Boogie,jas ne sum bash za tetovaza ama znam koj saka i samo kaj Boogie kaj nikoj drugsamo Boogie ne mi kaza dali treba da bides polnoleten za tetoviranje..mislam imaat li godinite vrska da se dojde kaj tebe zatoa sto edno devojce mnogu saka tetovaza
|
|
|
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е нормално дека треба или да си полнолетен или ако не си треба да дојдеш со родител и да разговараме во врска со тоа.Како и да е ке си добиеш тетоважа не е проблем
|
|
buceslatko
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mnogu sakam bumbarce, ubavo, onaka, crno, slatko, ne premnogu golemo, a i ne premnogu malo.... onaka, slatko da mi go krasi tilot..... |
|
Read an cry!!!!!
|
|
Синдарела
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
МИ СЕ ЧИНИ ДЕКА САМО НАЈДОБРИОТ МАЈСТОР ВО МАКЕДОНИЈА Е НА ФОРУМОВ А ДРУГИТЕ САМО СЕ ТРУДАТ ДА ГО СТИГНАТ АМА СЛАБО ИМ ОДИ...
|
|
Keti*
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Нов член Регистриран: 05.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 18 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ova od licno iskustvo go kazuvash ili......? |
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Секако од лично искуство знае таа што е добро а ти....
|
|
Keti*
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Нов член Регистриран: 05.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 18 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sigurno, inace ne bi se tetovirala
|
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Убавое така да се чкртаме нели
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne se poznavam licno so boogie , megjutoa od ona sto go imam slushnato za nego e NAJDOBAR VO MK :)
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Благодарам,благодарам но не би јас така да кажам бидејки уметноста е релативна и некои работи на некои луѓе немора да им се допаѓаат или да не им се допаѓаат.Сепак јас тетовирањето го сметам за уметност
|
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I jas nesto takvo imam slusnato..
|
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
Внеси реплика | страница <1234 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |