|
Колекционери |
Внеси реплика | страница <1 4567> |
Автор | |
jordanloko
Нов член Регистриран: 05.Јануари.2012 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Списаниja Playboy
Купувам Македонски! |
|
FosterThePeople
Сениор Регистриран: 17.Декември.2011 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1147 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Можеби малку ќе звучи чудно но јас собирам монети,без разлика дали се македонски,југословенски...
Македонските не ги трошам тие собраните туку си ги чувам,еден куп имам во шкавче тука. |
|
I just wanna feel real love.
|
|
ArcerOrtho
Нов член Регистриран: 21.Февруари.2012 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I jas sum kolekcioner na kutii od cigari i prazni sisinja ov Whiskey :) Tesko ide ama nema da prestanam :D Dobra tema!
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ејјј..интересно
Мене ми беа порано интересни шишиња не само од виски, ама си викав кај ќе ги складирам шишињава и баталив. Инаку има навистина интересни шишиња, само штета што изборот во Македонија е прилично ограничен. А за внесување од странство постојат регулативи...освен ако не го испиеш по пат Колкава колекција имаш?
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
FosterThePeople
Сениор Регистриран: 17.Декември.2011 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1147 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Same here. Инаку збирав бели речни камчиња преку летниот распустот и навистина беше интересно и преубаво изгледаа,ама потоа заучивме и се забаталија. |
|
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Гледам на женскиве им е пасија собирање на шишенца од парфеми. Модерна верзија на шишињата од пијалоци
Плус тоа, што поскап парфем, тоа поголемо значење
|
|
|
|
FosterThePeople
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Може после ги полнат со водичка и така ги воскреснуват.
|
|
|
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ма кој ги знае. Ама и јас чувам 2-3 добри поскапи парфемчиња чисто ради тоа што има по малку во нив. Да се потсетувам на мирисот иако не ги користам. Баш знае да опушти
|
|
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ги полнат со поефтини и се фалат пред другарките какви скапи парфеми користат
|
|
stefan-smeki
Нов член Регистриран: 01.Март.2012 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zdravo neodamna imam dobieno kolekcija od stari moneti dosta golema okolu 800 moneti amerikanski i Francuski od 1970god nekoj i postari pa me interesira koja bi im bila cenata i kade mozam da gi prodadam ?
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
продавам иЉада миЉарди...за било што!. |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
timotej-lidija
Нов член Регистриран: 27.Јуни.2012 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zdravo,
ako najde poveke informacii kade se moze da se proveri kolku kostaat starite moneti,te molam kazi...i jas imam 100-200 stari moneti od 1930-1940...pozdrav!!! |
|
timotej-lidija
Нов член Регистриран: 27.Јуни.2012 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zdravo,
ako najde poveke informacii kade se moze da se proveri kolku kostaat starite moneti,te molam kazi...i jas imam 100-200 stari moneti od 1930-1940...pozdrav!!! |
|
Messanger II
Нов член Регистриран: 19.Февруари.2013 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Барам партизанска/ЈНА капа понудена цена 300 ден + поштарина.
- Ако некој има, му одговара цената нека пише во инбокс... Изменето од Messanger II - 28.Јуни.2013 во 01:04 |
|
Внеси реплика | страница <1 4567> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |