|
ВМРО-ДПМНЕ или СДСМ? |
Внеси реплика | страница <1 7677787980 95> |
Автор | ||
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Нажалост... друже генетски Т*ПЧО од твојот мал мозок само вакви „мудри„ мисловни „изнутрици„ насекаде и досега среќавам...ете и на овој..на жалост за твојот мисловен капацитет несоодветен и секако културен Форум на истотакви ...културни луѓе Изменето од pHp - 03.Февруари.2012 во 10:39 |
||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
||
pHp
Сениор Регистриран: 31.Август.2011 Локација: Rwanda Статус: Офлајн Поени: 1477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Би ве замолил без лични навреди едни кон други
|
||
Ние не сме човечки битија со духовно искуство, туку духовни битија со човечко искуство
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...ma,prvo neka kaze shmokljanot shto e prashan:
...koj moze,...osven onie 50 % od narodot ,...koj shto zivee vo bedna zemja koja, kako da e od nekoj si ''shesti'' svet, a ne vo centarot na evropa, ,...i koj shto ne moze da gi vrze dvata kraja vo mesecot, ....odi,... kaj shto negoviot visoko sofisticiran pamet,... ''misli'' deka odi narodot ? ...ama, od takvite samozaljubeni , i e narodov, na toa shto e, ...samo , nikoj i ne mu e kriv ,...koga samiot si gi bira ,....i ednite i drugite naslovni ! |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
а тие се? дај Емил помагај брате...може од кај тебе поарно се гледа,ја стварно не знам кои се тие шо ќе средат
|
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
Novak Nastich
Сениор Регистриран: 14.Јануари.2012 Локација: Mauzdonia Статус: Офлајн Поени: 364 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sto ja nema DS i Pavle? Oni se treta "relevantna" politicka sila vo MK
|
||
Mantijata e Klovnovski kostum sto go nosat dvorskite shutovi na nebesniot dvor
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ма некако ми наликуваат како јајце на јаце (се разликуваа само малкуцка во 2006 кога ВМРО покажа зрелост и грижа за народот. Се отцепуваат под изговор, па се враќаат по систем Леси се врати дома. И во едната и во другата има куп политиканти кои лижат што плукале и очекуваат народ да ги верува. Тешка мизерија кој мисли дека народот не памти што зборувале. Најнов пример е сегашново враќање во матичната партија на некогашните побегуљи.
|
||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Добро, тогаш вака... гласам за СДСМ-ВМРО-ДПМНЕ... Изменето од којсумјас - 04.Февруари.2012 во 17:31 |
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас стварно не знам што ти е намерата Ти ги читам некои од последните твои коментари на форумов и постојано ја потенцираш сиромаштијата (поради невработеноста) во Македонија . Бугарија да не е поарна од Мк а ? Изменето од Mindy - 04.Февруари.2012 во 17:46 |
||
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mindy mai te pogodiv vo slabata tochka.Vo momentov nie sme za vas avion.
|
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ако сте авион радувајте се и измејавајте се на бугарски форум.
Престани да го иритираш македонскиов народ. Воопшто не ми се допаѓа начинот на кој пишуваш со подсмевање кон македонците и македонската држава. |
||
|
||
Zdravko81
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A kade ima bugari?
Bev ednash vo edna zemja do Makedonija i tamu mi rekoa deka imalo bugari. Ama Ne sum siguren deka toa se bugari. a ete ti toa bile avioni
|
||
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ма тоа не е важно, важно е да си имаш зет пратеник, барем така велат овие другиве, за друго после нема зима
Скај: Фокус открива вмровски скандал тежок 3 милиони евра |
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...aaahhhhaaahahahahahahahaaaaaaaaaa.....
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
pHp
Сениор Регистриран: 31.Август.2011 Локација: Rwanda Статус: Офлајн Поени: 1477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ние не сме човечки битија со духовно искуство, туку духовни битија со човечко искуство
|
||
Внеси реплика | страница <1 7677787980 95> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |