IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Филм
  Активни теми Активни теми RSS - Величествениот султан на Канал 5
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Величествениот султан на Канал 5

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2345>
Автор
Порака Обратен редослед
BiBi_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
СТАРОСЕДЕЛЕЦ

Регистриран: 27.Мај.2010
Статус: Офлајн
Поени: 3175
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiBi_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Февруари.2012 во 18:02
откако се појави младово турче,сосема го разбирам текстот на песната за Осман Бегот  црвенеење

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/426905_10150587986644003_8258999002_9243547_1864798702_n.jpg

NO MATTER WHAT WILL HAPPEN I WILL ALWAYS SMILE!
Кон врв
Klara-D Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Март.2011
Поени: 2671
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Klara-D Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Февруари.2012 во 08:19
Hurem = Nasmevka , Ljubov .....намигнување
Кон врв
KikoFanClub Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јули.2011
Поени: 6
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KikoFanClub Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Февруари.2012 во 20:00
Следната недела на турско кафе со.. Хурем
Кон врв
Schatzii7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unglaublich

Регистриран: 19.Октомври.2011
Локација: Lost somewhere
Поени: 7061
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Schatzii7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2012 во 22:57
Ептенсмеење кога го затупе со прашањата за брадата, па дали и сметала на неговата сопруга.хи, хи...
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
Кон врв
FosterThePeople Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Декември.2011
Локација: Macedonia
Поени: 1147
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај FosterThePeople Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2012 во 22:55
А и примети ли колку му беше забавно на султанот со Драгчо?
I just wanna feel real love.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unglaublich

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Schatzii7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2012 во 22:50
Па добро не мораше баш тој да ја води таа емисија, одвратен ми е за гледање и за слушање.
Канал 5 како да не можеле да најдат подобар водител/ка.не
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај FosterThePeople Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2012 во 22:37
Да,на него мислев.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unglaublich

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Schatzii7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2012 во 22:17
Originally posted by FosterThePeople FosterThePeople напиша:

Супер си е филмот,само мораше ли Драган Вучиќ да му лиже г*з пред сите гледачи во живо?

Мислиш на интервјуто со султанот?смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unglaublich

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Schatzii7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2012 во 22:14
Originally posted by goran-twin goran-twin напиша:

Интересен филм.
Махид Евран ми е посимпатична од Хурем.
А Нигер Калфа е најсимпатична во харемот.

Тоа се должи на тоа што е од Македонија?
Ја па ич не ја обожавам таа Махидевран заедно со нејзината слугинка - убиец. Нема некоја голема разлика меѓу Махидевран и Хурем и двете се би направиле само да го добијат султанот. Но на крај само еден е победник.задоволство
А кога веќе кажуваме кој е најсимпатичен, мене ми беше Леољубов штета што нема повеќе да го гледам во серијава.
Она малецконо на Хурем, Нихримах мислам се вика, да го изедеш толку е слатко девојчето, а и многу си личат со мајка и.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај FosterThePeople Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2012 во 21:48
Originally posted by Schatzii7 Schatzii7 напиша:

Единствена турска серија што ја гледам и е поразлична од останатите.
Ми се допаѓа што е базирана на вистинити настани, иако има некои работи што
ги преувеличуваат или воопшто не се случиле.

Се сложувам со тебе Shatzii,искрено турските серии ми се така банални,секоја серија со иста содржина:
-дете
-маж
-жена
-швалерка
-рикање
-свадба.
Едино како што кажа ти величествениот го гледам бидејќи ме интересира историјата,сепак мора да има и други додадени работи кои што не се случиле во тој период во царството,односно за привлекување за гледачи.Супер си е филмот,само мораше ли Драган Вучиќ да му лиже г*з пред сите гледачи во живо?
Кон врв
goran-twin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Јануари.2012
Поени: 385
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај goran-twin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2012 во 21:46
Интересен филм.
Махид Евран ми е посимпатична од Хурем.
А Нигер Калфа е најсимпатична во харемот.
Кон врв
Kastro Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2008
Поени: 11937
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kastro Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2012 во 18:18
I ja si ja gledam црвенеење
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unglaublich

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Schatzii7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2012 во 15:07
Единствена турска серија што ја гледам и е поразлична од останатите.
Ми се допаѓа што е базирана на вистинити настани, иако има некои работи што
ги преувеличуваат или воопшто не се случиле.
Кон врв
KikoFanClub Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јули.2011
Поени: 6
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KikoFanClub Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јануари.2012 во 16:17
go gledam mnogu mi e interesen
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2345>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,406 секунди.