![]() |
|
Изгубени |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 13> |
Автор | |
kirealeks ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mozam da VI pratam sve 6to sakate preku SKYPE
|
|
![]() ОД ОВОЈ ФОРУМ СУМ БАНИРАН... |
|
![]() |
|
engie ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Abe znae li nekoj dali 15 epizoda izleze?
|
|
![]() |
|
Maro ![]() Сениор ![]() Регистриран: 11.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1215 |
Engie imas www.episodeworld.com imas gore SEARCH kje stais LOST i se kje ti kaze za LOST
![]() ![]() |
|
![]() |
|
senkotoo ![]() Нов член ![]() Регистриран: 23.Февруари.2006 Локација: Bulgaria Статус: Офлајн Поени: 3 |
![]() |
|
О,НЕРАЗУМНИЙ ЮРОДЕ.. ПОРАДИ ЩО СЕ СРАМИШ...
|
|
![]() |
|
bella ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 07.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 13 |
lost e jaka seria,da.
vo januari 2007 treba da izleze 3ti sezon ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Синдарела ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
несто нова тв ми беше слаба и втората сезона не успеав цела да ја гледам!
|
|
![]() |
|
Dana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Dobro, aj neka mi kaze nekoj, sto e toa strasnoto u taa serija ustvari? Znam deka imase polarni mecki u sred tropski ostrov, "drugite" pa nekoj cuden cad od drugiot kraj na ostrovot...
|
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
![]() |
|
Puma ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 23.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9 |
"LOST"
Дали ги гледате изгубените???
Накратко...48 преживеани се борат за живот на осамен остров...кој и не е така осамен...
Коментирајте...
|
|
![]() |
|
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Јас гледам и многу се интересни. Никогаш не знаеш што ќе се случи а баш
тоа и ми се свиѓа. Ама не ми се чека цела недела за следната епизода....
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
|
Puma ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 23.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9 |
.......
Тоа е нема шо да се прави...можеш да си ги симнеш од нет.Каде гледаш?
|
|
![]() |
|
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Јас од време на време ке ги начекам...и би сакал малку ако може објаснување....многу различни неповрзливи работи ? од највисоки технологии ,,таму доле,, ...преку привиденија , непознати непријатели..други луге на островот....до одвај преживување...
![]() |
|
![]() |
|
tina ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 03.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 3 |
jas go gledam filmot Lost na Polska televizija. Ova e veke druga sezona od koga go davaat filmot na TV. Odlicen film!!!
|
|
![]() |
|
tina ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 03.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Neznam dali da komentiram ili da opisam sto se ke se slucuva vo serijata ponatamu.
|
|
![]() |
|
plavu$a ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
и јас ги гледам... најјака серија!!! дефинитивно!
![]() |
|
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |