|
Фобија |
Внеси реплика | страница <1 89101112 17> |
Автор | |
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bas ke razmislam za zborovive...ke gi analiziram Da ne postoese strav na primer ke se kacev so lift denes kaj drugarka mi...a ne peski do 7 kat(ama dobro e za linija) |
|
|
|
crni69
Сениор Регистриран: 24.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 124 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
imas strav od zatvoten prostor? mozebi....
ama ne veruvam deka imas problem so linijata :) Изменето од crni69 |
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne,ne od tugi liftovi imam strav...od liftot vo nasata zgrada ne |
|
|
|
crni69
Сениор Регистриран: 24.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 124 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se smeam na glas a sam sum doma nekoj da cue ce me naprai lud mi doaga kako strav od kuce ama ne od svoeto .... ono ne te kasa .... |
|
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e arno! ako stravot e dobar mnogu arno....togas en si podgotven za rizici, pa najarno sedi si doma, tamu nema od so da se plasis....ok e.... mnogu jasno deka stravot cesto ne stiti...ama kje postojat li iskustva ako go ostavame stravot da vladee so nas.....ova zboram za .... strav....poso site lugje se plasat...od se....so samoto toa sto izleguvas sam na ulica cuvstvuvas nesigurnost...i toa e strav....ama treba da se bris i da go potisnes stravot....a fobijata....eee... isklucitelna situacija....toa e vekje neosnovan strav koga zapagjas.....vo afekt...i toa treba da se trudis da go nadmines........ |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
^SaW^
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Нов член Регистриран: 29.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 0 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па Од што имате страв...јас имам страв од Некој височини или од глупави мисли
|
|
babyy
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Од змии и инсекти
|
|
joki
Сениор Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...od insekti...posebno od pajaci...
|
|
Точачиња.
|
|
angelwings
Сениор Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
od insekti i od dlabocini i od kucinja
|
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Od nisto.
|
|
angelwings
Сениор Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dana bestrasna
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pceli poradi alergijata, zmii osobeno koga sum vo Mavrovo, meduzi koga sum na more...
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
od visina
|
|
|
|
ohriganka
Сениор Регистриран: 02.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
osamenost i starost - grdost
|
|
Внеси реплика | страница <1 89101112 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |