|
НОВИ КАМЕРИ |
Внеси реплика | страница <1 4546474849 51> |
Автор | |||
Janus
Сениор Регистриран: 07.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 499 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
vo pravo si e covekot... top dslr e super rabota, koga go imas so tebe. 5kata ja nosam samo koga moram. e-p1 go nosam mnogu cesto so mene, i prekrasni rezultati dava, skoro nikogas ne mi bilo krivo sto ne nosam ranec so oprema so mene. I toa samo so 18 2.8. Sega mu zedov i 14-45 vtoarat verzija, i iako ne mi pravi tolku keif kako palacinkata, moze da zbrka rabota vo uste poveke situacii. A kavlitetot na slikata e balgo receno fantasticen. Duri po lifelike i poprijaten od 5d mark 1, bar spored moeto oko... Koga ke vidis, senzorot (cetvrtina od ff, ili polovina od aps-c, i ne e do tolku mal. na 2.8 se ponasa ko ff na 4ka, so i ne ne realno nekoja drama. Ama goleminata na cel sistem e isto cetvrtina :)
|
|||
Janus
Сениор Регистриран: 07.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 499 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
fuji: leica za siromasni... pa, ako vidis kolku kosta m9 so 35 1.4, i ne e daleku od vistinata
|
|||
flashblic
Нов член Регистриран: 21.Јуни.2011 Статус: Офлајн Поени: 23 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Jas go obozavam mojot e-pl1. Glavno go koristam so panasonic 20mm f/1.7 (ostar i na 1.7) i vf-2 viewfinder. Koj ima PEN si znae... |
|||
takeasnap
Група Регистриран: 23.Јануари.2012 Статус: Офлајн Поени: 62 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
НЕКС му е мајката...
|
|||
ang3l4o
Сениор Регистриран: 08.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 230 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Izleze noviot Nikon D800/D800e...36MP FX CMOS, 1080p HD Video, 800e e bez anti-aliasing filter, i spored Nikon nudi isklucitelna ostrina. Cena, 3200$
|
|||
ivotoyota
Сениор Регистриран: 22.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 290 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Уште да можеше без објективи да штрака, дека и така ги нема многу |
|||
ivotoyota
Сениор Регистриран: 22.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 290 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Повратак џедаја! 36 MP за 3.000 евричи? Бит дис 5D Не стварно, шала на страна, камерава ветуе мноооооогу |
|||
takeasnap
Група Регистриран: 23.Јануари.2012 Статус: Офлајн Поени: 62 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
СЕЛ-чињата се скапички и големи, ама пак ручните старудии ептен му лежат :) Пикингот донекаде помага за фокусирањето и мислам во комбинација со некое побрзо старо стакленце, џебно апс-ц апаратче е многу нафатлива работа. |
|||
ivotoyota
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Да, му лежат рачни старудии... А им лежат и на M4/3, и на сите мирорлеси... Само Сонијава немаат добра леќа што е направена за системот, не се уште, а тоа е како сакаш врти го слабост! А Zeiss-от што го има е гоооолем бре! |
|||
fichot
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 26.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 783 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
metomax
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Група Регистриран: 19.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 89 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
http://www.dpreview.com/news/2012/02/08/Sigma_DP1M_DP2M_Merrill_Cameras#specs
|
|||
http://metomax.110mb.com/
|
|||
Tegla
Сениор Регистриран: 16.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 2213 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
D800 e Baba Roga! Samo za profesionalci. Ne se komentira.
Okolu novite EVIL kameri. Za mene postojat dva tipa. micro4/3 za generalna populacija, Fuji X1 Pro za tie sto mozat da si go dozvolat. NEX e kako otfrlen od Sony. Starite lekji se interesni, no nemoze da se osnovna opcija za brzi lekji. Sigma sekogas ima interesni koncepti koi nikogas ne gi razviva kako sto treba. Za zal.
|
|||
That is called grain. It is supposed to be there.
|
|||
pecok
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 01.Јуни.2011 Статус: Офлајн Поени: 300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Кај да најдам Tulip Lens Hood во државава?
|
|||
ivotoyota
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Камерава изгледа сериозно секси!!! Светлосни години посекси од се друго на пазаров, освен секако Fuji-јава Одлично, браво за Oly, го шират М4/3 системот токму како и што треба... Плус, како што гледам по димензии, камерава и натаму е мала... Прфект! |
|||
Внеси реплика | страница <1 4546474849 51> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |