![]() |
|
Последен гледан филм |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 296297298299300 475> |
Автор | |
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
комедија адаптирана на серија од шеесетите, мене ми беше во стил на полициска академија, само поозбилна
![]() |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
Blue Scarlet ![]() Модератор ![]() ![]() Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
![]() |
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
највознемирувачки сај фај што го имам гледано
![]() |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ...Toj podnese tuzhba protiv gjavolot i go dobi sudskiot spor!!!... |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ....Toj se najde zad zheleznata vrata,site negovi obidi za izlez bea zaludni:(((.... |
|
|
|
![]() |
|
![]() ....Super film...! |
|
|
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
![]() стар ,но многу убав и интересен филм
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ....Film koj se gleda so golemo vnimanie,koj pleni so misterioznost,koj ne Ve ostava ramnodushni!... Изменето од Valerija - 05.Февруари.2012 во 19:08 |
|
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
![]() ...ne veruvam deka ''normalni '' ova bi go dogledale do kraj. |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
![]() ...Koga postojat "chuvari" na vremeto,koga osnovna valuta e vremeto...koga lugjeto stareat do 25-tata godina....koga edno kafe chini 2 min!!!... Mi se dopadna filmot! Изменето од Valerija - 06.Февруари.2012 во 20:19 |
|
|
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() .....Prvo go izgubija setiloto za miris,potoa za vkus..nekoj nepoznat sindrom go zafati svetot,se javi bes,omraza,strav.....na krajot svetot go goltna temninata...! Изменето од Valerija - 09.Февруари.2012 во 16:59 |
|
|
|
![]() |
|
vlad0 ![]() Сениор ![]() ![]() Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
![]() Филмот е далеку полош од што очекував, за мене оригинален хорор е кога непријатноста за време на гледањето на филмот се зголемува до неподносливо ниво, кога стравот влегува во коски, а „Врисок 4“е ништо од тоа. Разочаран сум од филмот
![]() |
|
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 296297298299300 475> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |